selam arkadaşlar gigabayte P35-DS3P anakart ve e8400 işlemci ve 2 gb ram 320 gb sata2 harddisk 256 8600gt ekran kartı mevcuttur arkadaşlar bir tane ıde cd rom ve bir tanede sata dvd writer bulunuyor ve sistemi alalı 4 ay oldu ve mavi ekran kitleme yüzünden 3 kez servise gitti şimdi yeni servisten neredeyse bütün parçaları yenilemişler mevcut sistemi setup ayarlarından cd rom a öncelik verip bot etmek istediğimde cd den bott ediyor bilgisayarı ms dosta cd rom desteği ile acıyor fakat ms dosta cd sürücüsünü görmüyor cd yi boot ediyor fakat ms dosta cd nin içerisine giremiyorum bütün harfleri denedim yine olmadı sürücü yok diyor, sorun nereden kaynaklanıyor olabilir ms dosta cd nin içerisine nasıl girebiliriz,yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ediyorum saygılarımla
tamam da bu şekilde cdnin içine giremezsin.98 disketi ile falan açman lazım.hem sen cdnin içine girip ne yapacaksın onu da anlamış değiliM?
:) hakkaten bende merak ettim ne yapıcan cd nin içinde sitemi hdd kurmak mı istiyosun bunun yolu bu değil yanlız onuda bil cd nin içine girmekj istiyosan arkadaşın dediği gibi 98 başlangıc disketi oluşturmalısın veya bir arkadaşının xp sinde başlangıç disketi oluşturabilrsin kolay gele
arkadaşlar sanırım ben eksik yazdığım için konu anlaşılmamış, evet win98 başlangıç disketinin olmasının gerektiğinin farkındayım zaten cd mevcut o şekilde bot ediyorum siz daha iyi bilirsiniz gost partion magic gibi programlar dos ortamında daha iyi çalışıyorlar ve yıllardır ben bu şekilde kullanıyorum ama artık bilgisayar servisten geldiğinden beri kullanamıyorum . sorunum şu başlangıç disketi yüklü cd den bot ediyorum, aynı win98 başlangıç disketini takıp biligisayarı cd rom desteği ile başlatmak gibi, bilgisayarım öncelik verdiğim cd rom u görerek bot ediyor ve bilgisayarı cd rom desteği ile başlatıyorum herşey gayet normal ama dos ortamına geçtiğimizde hiç bir şekilde cd romu görmüyor yani bulunamıyor diyor, şimdi cd romu görmese bot etmez bot ediyor fakat dostta neden cd rom görükmüyor sorun bu cd sürücüsünüde göremediğim için ghost ve pqmagic gibi programları kullanamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme