Merhaba arkadaslar bugun saat 04:00 gibi inen gta 5'i (orjinal) kurduktan sonra sistemin bayagi bi bittigini gordum . Sistemin ozellikleri sunlar .
Amd FX X6 6300 İslemci 4 gb ram 2 Gb Amd HD 7850 ekran karti Msi 970a anakart ve suan internetten bulamadigim bir bilgisayar kasasi . Simdi ise ana konuya gelelim .
Daha 2 gün once format atmama ragmen gta5 te low ayarlarda bile kasiyor . Simdi ben bu amd isletim sistemini nasil degistirebilirim nasil intele donustürebilirim yada tek sorun islemci degilmi ? Bana bunlari yazip güzel bir sistem onerebilirmisiniz.
Selamun aleykum, sistemin yazilim tarafinin guncel olmasi durumunu goz onunde bulundurursaniz cok kotu bir sisteminiz yok acikcasi. Heleki optimizasyon tarafinda bir basarisi oldugundan bennce sistem bilesenlerinin sicaklik degerlerini ve gubcelligini kontrol edin. Upgrade tarafinda Giga gaming 5 4690k ve gtx 970 veya r9 290 is gorecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Michael ScofieldM
kullanıcısına yanıt
Vallahi Cs:go da 1 gram kasma yok takilma yok fakart bütün driverlar güncel ama isi degerlerinden pek anlamam onlar ne oluyor . ? bide bu amd islemciyi amdye nasil ceviririm
Ekran kartı sürücüsünün yazılımı güncel olması, anakartın biosu güncel olması durumları idi bahsettiğim. Intel'e geçmek istiyorsunuz sanıyorum anakart ile değiştirerek geçeceksiniz.