Şimdi Ara

Sistem Değişikliği Verileri ile Sıralama Analizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2017 tıp başarı sıralaması en son 17.400 ile kapattı.Bu sene kontenjanı 1001 kişi arttı bildiğiniz üzere.Artan kontenjan miktarı sıralamaya birebir etki etmeyecektir yaklaşık olarak 1.500-1.600 kişilik bir oynamaya sebep olacaktır.Bu da eski sisteme göre 19.000 civarına çekiyor sıralamayı.Gelelim şimdi puan türlerinin birleşmesi noktasına.Ben şahsen 10.000 içerisindeki mf 4 öğrencilerinin sayısal puanı içerisindeki tıp sıralamalarını çok etkileyeceğini düşünmüyorum.Hatta bu rakam 12.000-13.000 civarına da çekilebilir.Bundan sonrasında ise mühendislik yazacak tercih edecek olanlar tıp isteyenlerin arasına karışacağı için bu seviyelerde kaymalara sebep olacağını düşünüyorum.Bu kayma miktarı 1.000-3.000 arası bir seviyede olabilir.Dolasıyla bu sene tıp başarı sıralamasını 20.000 ile 23.000 arasında kapatacağını düşünüyorum

Bu konuda sizlerin görüşü nedir?

• Max 21k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tıp 21 k ile kapatacak ayrıca analizine hayran kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dişhekimiolurmu

tıp 21 k ile kapatacak ayrıca analizine hayran kaldım
    Teşekkür ederim
  • Dişhekimiolurmu kullanıcısına yanıt
    diş kaç ile kapatır sizce bence tıp 20 ile kapatıcak
  • furkan eren1 F kullanıcısına yanıt
    27 k ile kapatacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan eren1

diş kaç ile kapatır sizce bence tıp 20 ile kapatıcak
    Tıptaki kayma dişe de etki edecek.Ayrıca diş kontenjanlarındaki artış %30 civarında bu da sıralamayı daha da geriye iter.Ayrıca sıralama bakımından tıptan daha geride olduğu için eski sisteme göre mf4 öğrencilerinin sıralamayı biraz daha fazla kaydıracağını düşünüyorum.Zaten geçen sene 23.000 ile kapatmıştı devlet üniversitelerinde bu sene kaymalarla birlikte 30.000 sınırına muhtemel gözüyle bakıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • musakarayilan M kullanıcısına yanıt
    süper bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dişhekimiolurmu

27 k ile kapatacak
    27.000 den daha geride kapatır bence 6.000 lik bir gerileme biraz az 8.000-9.000 ideal
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan eren1

süper bence
    Sizin netleriniz nasıl obp durumu falan?
  • Hocam ben bu sene 12 ye geçtim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.