Şimdi Ara

Sistem Geliştirme [Önerileri Bekliyorum!]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 6 yıl önce toplattığım bilgisayarıma mümkünse geliştirmeler yapmak istiyorum. Şu aralar yeni bir bilgisayar toplamak için bir birikimim yok ne yazık ki.
    Şu anki haliyle Mw2yi minimumda oynayabildim ama Multiplayerda yetmiyor artık :)

Sistemim şöyle;

Anakart: Gigabyte 915p Duo
    İşlemci: Intel® Pentium® 4 Processor 630 supporting HT Technology (2M Cache, 3.00 GHz, 800 MHz FSB)
    Bellek: 2 gb Kingston Ddr2
    Hard Disk: Samsung 160 Gb 7200 Sata
    Ekran Kartı: Nvidia GeForce 6600 LE 256mb

Özellikle Ekran Kartı Konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum. :)

Şimdiden teşekkürler yardımlar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzada_m -- 3 Şubat 2012; 13:17:58 >

• güç kaynağının yeterli olduğunu varsayarak 6750 onu alamazsan 5670
  • Bu konularda pek bir bilgim yok, önerdiğin ekran kartları güç kaynağının yeterli olduğunu varsayarsak bu sistemde sıkıntı çıkarmaz değil mi?
  • Bu işlemci için en fazla ikinci elden 50 tl ye falan hd4650 alın ;) bu sistem biryere gitmez
  • Zaten beni uçursun demiyorum, günü kurtarsın yeterli.
  • Yahu ne garip insanlar var forumda bildiğin p4 işlemciye 6750 al diyor.

Neyse konumuza dönelim. 6200Le agp mi pci express girişli mi ?

Bence sistemin emekliye ayrılma zamanı gelmiş. Masraf yapmak gereksiz ve ölü yatırım olur. Tek çekirdekli işlemci kullanıyorsunuz. Mw2 oyununa daha iyi ekran kartı alsanız dahi işlemci darboğazına takılırsınız. yani ekran kartı tam gücünü veremez.
  • Eyv aradiğim cevap buydu sanırım, en iyisi bir süre daha bekleyip yeni bir sistem almak heralde.

Furki sağol yardımcı oldugun için :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hazır Sistem Tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Güncel Sistem Tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam bak arakadaşlar ekran kartları tavsiye etmişler sende öncelik olarak onu söylemişsin ama o sisteme gidip de 5700 serisi veya 6000 serisi ekran kartı almanın HİÇBİR MANTIĞI YOK

niye diyeceksin : sen yeni oyunları oynamak için ekran kartı tavsiyesi istemişsin ama yeni oyunlar hem ekran kartına hem işlemciye bakıyor yani sen ne kadar o sisteme 6000 serisi 5000 serisi kart da taksan yeni oyunları açmaz açsa bile 10fps ile oynarsın

biraz acı konuştum ama o sistemden kurtul yada al 1 tb hdd download pc yap

gerçi sistemi yenilesen de bir hdd şart kafa vurmayı bırak headbang yapıyodur o disk :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.