Şimdi Ara

Sistem gereksinimlerini fazlasıyla karşıladığı halde fps alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar öncelikle far cry 3 oyunundan bahsedeyim oyunu 2 yıl önce en az 50 fps ile oynarken şimdi max 29 fps alıyorum oyunun önerilen sistem gereksinimlerini yazayım sonrada kendi pc min bileşenlerini yazayım;
    Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri:

İşlemci: Intel Core i3-530 @ 2.9 GHz / AMD Phenom II X2 @ 3.1 GH
    İşletim Sistemi: Win XP & Win Vista ( Service Pack 2 ) – Win 7 & Win 8 ( Service Pack 1 )
    RAM: 4 GB
    Ekran Kartı: (Nvidia GTX480 / (AMD) AMD Radeon HD5770) 1 GB ve Shader Model 5.0
    Gerekli Boş Alan: 16 GB
    Direct X 9

Benim pc min sistem gereksinimleri:

İşlemci: amd fx 4300 quad core processor 3.80 ghz
    İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate 64 bit
    Ram: 8 Gb Kingston Hyperx Savage Red
    Ekran Kartı: SAPPHIRE R7-240 2GB GDDR3 128BIT
    Boş Alan: 1 Tb dan Fazla
    Direct X 11

Anlamadığım şey neden bu kadar düşük fps alıyorum? her oyunda öyle nfs payback yükledim medium ayarlarda resulationda en düşük yaptım en fazla 27 fps alıyorum arkadaşlar biriniz yardım edin lütfen kafayı yemek üzereyim.

• Oyun içinde MSİ Afterburner programı ile işlemci ve ekran kartı sıcaklıklarına bakar mısın?
  • R7 240 oldukça düşük bir ekran kartıdır.Onboarddan hallice. Sistem gereksinimlerindeki Gtx 480 hd 5770 den en az 2 kat güçlüdür.Garip bir gereksinim isteği.2009 da çıkmış o zamanın orta seviye kartı hd 5770 r7 240 dan daha güçlüdür.Şu an bu kartın 400 tl ye sıfırının satılması ülkenin geldiği ekonomik konumunu gösteriyor.
  • furkankaya585587 F kullanıcısına yanıt
    Peki Bi bakayım. kasayı temizlediğimde macunda bitmişti nerdeyse hem ekran kartında hemde işlemcide acaba o yüzden midir?
  • Al Swearengen kullanıcısına yanıt
    tamamda kardeşim daha önce ben yüksek fps alırken şimdi neden en iyi 27 falan alıyorum? yani ekran kartı düşük olabilir durumumuz buna yetti fiyatlar malum ama daha önce aynı oyun kasmazken şimdi kasıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: e92v8

Peki Bi bakayım. kasayı temizlediğimde macunda bitmişti nerdeyse hem ekran kartında hemde işlemcide acaba o yüzden midir?
    Termal macun bittiyse sıcaklıklar yükselir bu da performansta düşmeye neden olur. Macunları yenilersen tahminimce sorunun kalmayacak. Yalnız ekran kartına dikkat et. Fanlar kolayca kırılabiliyor zorlarsan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.