Şimdi Ara

sistem geri yüklemede sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisarın sistem geri yükleme ayarları açık olduğu halde geri yükleme yapamıyorum.
    bilgisayar "sistem geri yükleme bilgisayarınızı koruyamaz.Bilgisayarınızı kapatıp açın ve tekrar deneyin diye mesaj çıkıyor.Media player 10 yüklemek istedim ancak, sistem geri yükleme özelliği kapalı olduğu için yüklenemez diye uyarı veriyor.Bu sorunu nasıl düzeltebilirim.Şimdiden yardınlarınız için teşekkür ederim.

• Aynı problemle bende karşılaşıyorum ama malesef bi çözümü yok galiba.Genelde virüs ve trojan yemiş bilgisayarlarda bu sorun kendini gösteriyor.Virüsler bu dosyaları bozuyor heralde ki sistemi geri alamıyoruz.
  • Sisteminizi öncelikle bir antivirüs programı ile tarayın. Truva lar için ad-aware programını öneririm. sorun registry problemi de olabilir. Registry mechanic gibi bir program da kullanabilirsiniz.

İlk önce sistemi güvenli kipte çalıştırın sonra tekrar deneyin problem düzelmezse diğer adımları deneyin.
  • belki virüstür ama bende firewaaldan aynısını yapmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgaaksu84 -- 1 Mayıs 2006; 16:21:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.