Bildirim
SİSTEM GERİ YÜKLEMESİ VİRÜSLERİ TEMİZLER Mİ?
Bond Teknisyen Takım Çantası ASR-4025 Profesyonel Çok Fonksiyonlu Sağlam Dayanıklı : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DR77SR64
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Virüs bulaştığını antivirüs taraması ile mi tespit ettiniz , uygulama ve hizmetlerinizde ki anormal hareketlerden mi anladınız ? Her iki durumda da sistem geri yükleme ile en azından ikinci durumdan daha evvel çok kez kurtulduğum tecrübem ile sabittir kısaca evet virüslerin can sıkıcı etkilerini ortadan kaldırmaktadır.Siz yine konu hakkında uzman arkadaşların yorumlarını bekleyin daha profesyonel tavsiyeler gelecektir. -
Hem antivirüs testi ile hem de uygulamaların anormal hareketleri ile. Antivirüs 10 tane tehdit buldu ve temizledi ilk halinden daha iyi hale getirdi ama gene eskisine nazaran çok hantal.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam kaç sürücü var laptopda ? Yani C: dışında D: felan var mı ? Eğer virüs C: dışında bir yere bulaşmışsa siz sistem geri yüklemesi yapsanız da yine hortlayacaktır diye düşünüyorum. Eğer imkanınız varsa bir usb belleğe önemli belgelerinizi aktarın ve tüm sürücülere temiz bir format atın. Ardından sisteme usb bellekleri tarayabilen bir antivirüs programı yükleyip usb belleği takın, temizleyin. Tabi bu benim görüşüm, siz uzman arkadaşların görüşlerine öncelik verin. -
Hocam pcde sadece 240 GB ssd var başka bir sürücü yok.
Antivirüs virüsleri temizlediyse hantallığın belki başka bir sebebi vardır.
Sistem geri yüklemenin etkinliği virüsten virüse değişir diye biliyorum. -
Sadece hantalllık yok hocam pc sebepsiz yere donmaya ve kulaklıktan cızırtı vermeye başladı ayrıca bu anlattıklarından sonra 1 2 dakika pcden ses gelmiyor.
İlginç hocam, snowtger isimli arkadaşın yorumuna katılıyorum ben de o zaman.quote:
Orijinalden alıntı: kaqancorleone
Sadece hantalllık yok hocam pc sebepsiz yere donmaya ve kulaklıktan cızırtı vermeye başladı ayrıca bu anlattıklarından sonra 1 2 dakika pcden ses gelmiyor.
Dosyaları yedekleyip temiz bir format atarsın, uygun driverlarla tekrar denersin. SSD olduğu için format zaten çok vaktini almaz herhalde
Sorun donanım kaynaklı mı yoksa yazılım kaynaklı mı onu tespit edilmiş olursun en azından, dikkat etmen gereken sadece dosyaları yedeklediğin harici hdd / usb vs. cihaza da virüs bulaştırmamak olur. -
Anladım,teşekkürler hocam.
Rica ederim hocam, ben de uzman değilim sadece yılların bilgisayar kullanıcısıyım.quote:
Orijinalden alıntı: kaqancorleone
Anladım,teşekkürler hocam.
Kulaklık cızırdaması benim de başıma gelmişti kasamda, sorunun deneme yanılma yöntemiyle power kaynaklı olduğunu buldum. Sadece kulaklık cızırdamıyordu, usb taktığımda da ufak bir cızırdama sesi geliyordu. Net bir şekilde duyuluyordu.
Kolay gelsin şimdiden umarım basit bir sorundur. -
Hocam ek olarak eğer SSD dolmuşsa sistemin hantallaşmasının sebebi o olabilir. Benim sistemin yüklü olduğu 250gb SSD var. Geçenlerde Skyrim'ı ağır modlarken SSD'de boş alan %10'un altına düştü ve sistemde bir yavaşlama hissettim. Bir ara boş alan %5'in de altına düşünce sistem çok ağır yanıt vermeye başladı. Belki sizde de durum bundan ibarettir. -
Biliyorum hocam pcde sadece a way out ile battlefield 1 var.Şu anda pcde 35 40 gb'a yakın yer var.
Hocam öncelikle her şey için teşekkürler. Format atmaya veya sistemi geri yüklemeye gerek duymadan VİRÜSLERİ temizleyebildim. Windows Defender'ın tam tarama özel tarama ve offline taramasını kullanarak havktool ve gametool gibi 12 tane virüsü temizlemeyi başardım pc eski haline döndü.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X