Şimdi Ara

Sistem Güncelleme Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistemimi 2017 yılında toplamıştım. Üzerinden epey geçti. Güncel oyunlarda FPS problemleri yaşıyor, sistemimi güncellemek istiyorum.

Bu güncelleme sırasında hangi bileşenlerde değişiklik yapmam gerektiği konusunda yardımınıza ihtiyacım var.

Özellikle sistemde yalnızca ''ekran kartı'' güncellemesi yaparsam verim alabilir miyim, sorusuna cevap arıyorum. Tabii ki sistemim günümüzde iyi sayılabilecek ekran kartlarından hangilerini destekler, sorusunu da sizlere sormak istiyorum.

Fiyatları malumunuzdur. Sistemde yalnızca ekran kartını değiştirsem istediğim performansı alabilir miyim?

Güncel sistemim şu şekilde:

Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU @ 3.40GHz

MSI H170 GAMING M3

Corsair DDR4 16 GB RAM

Sapphire Radeon RX480 8GB GDDR5

Herkese cevapları için şimdiden çok teşekkür ederim, sağlıklı günler dilerim.

• O işlemci biraz zorlansa da, en çok bu kartı kaldırır.GTX 1080 e yakın bi karttır.

https://www.hepsiburada.com/colorful-nvidia-geforce-rtx-2060-nb-v2-v-6-gb-gddr6-192-bit-ekran-karti-p-HBCV0000210A43?magaza=Nethouse&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.41.7

• bütçe nedir .*

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.