Şimdi Ara

Sistem güncellemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Ben bir buçuk yıl önce bir sistem kurdum. işlemci olarak i7 6700, anakart olarak da msi b150 gaming m3 almıştım. Yakın zamanda ryzen'a geçmek istiyorum ve elimdeki işlemci ve anakartı da arkadaşım istiyor benden. Size iki şey soracağım bir sizce ne kadar fiyat istemeliyim? iki ryzen serisinden hangi model işlemci ve anakartı seçmeliyim? Şimdiden cevaplar için teşekkürler.

• elinizdeki ramler nedir acaba ryzen e her ram olmuyor çünkü anakartlar ilk bios update le geldigi için aldıgınız yere muhakkak bios update attırın

bide msı anakartlardan uzak durun asus bakın
  • Değiştirmen gereken parça yok. Eğer 8gb ram kullanıyor isen 16 yapabilir, ssd yok ise alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asko56

elinizdeki ramler nedir acaba ryzen e her ram olmuyor çünkü anakartlar ilk bios update le geldigi için aldıgınız yere muhakkak bios update attırın

bide msı anakartlardan uzak durun asus bakın

Hocam merhabalar. Msi dan uzak dur demenizin nedenini ogrenebilir miyim. Bilgilenmek amacli soruyorum yanlis anlamayin. Son bios guncellemesi ile ram uyumu duzelmedi mi msi anakartlarin.

Asuslarin ram uyumu konusunda daha genis bir skalaya sahip galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok msı dan memnun olan kimse yok çok arıza va veriyor agırlık ram

Asus da sorun yaşıyan fazla görmedim amd de de intel dede

Bios la düzelmiştir diye düşünüyorum çünkü baya bir update geldi sonuçta

• Teşekkür ederim hocam
  • 6700 den ryzen'e geçmek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: banyo terliği

Değiştirmen gereken parça yok. Eğer 8gb ram kullanıyor isen 16 yapabilir, ssd yok ise alabilirsin.

Elimde 8 gb ram var. Ssd'yi ise yeni aldım. Ben bu konuları hiç bilmiyorum neredeyse. Youtube'da insanlar Ryzen övünce acaba değiştirsem mi diye düşündüm. Sizlere sormadan da hareket etmek istemedim.
  • Sistem değiştirmenizi gerektirecek bir durum yok. Bedavadan macera aramayın kendinize. Render falan gibi bir düşünceniz yoksa ki yok gibi duruyor, elinizdeki sistem fazlasıyla yeterli.

• VgrooveR kullanıcısına yanıt
    Her anlamda MSI dan uzak dur. Sebep çok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.