İyi günler. Kullanmakta olduğum sistem AMD tabanlı. Yenilemeyi düşünüyorum. İntel İ5 işlemcili bir sistem toparlamak istiyorum. Mevcutta kullandığım SSD ve SATA HDD ve monitörü kullanacağım. Kasa, Anakart, İşlemci, Ram ve Ekran Kartı almam gerek. Üst üste koyduğumda bütçem epey zorladığından dolayı elimde olan ekran kartlarından birisini kullanabilir miyim? Ekran kartlarım (7950 ve 7850) şunlar: 1.
www.vatanbilgisayar.com
Sapphire Hd7950 Gddr5 3gb 384bit Amd Radeon Dx11.1 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bu ekran kartları her ne kadar demode olsalar da, birisini elime para geçene kadar İNTEL İ5 sistemde kullanabilirsem, bana Kasa, Anakart, İşlemci ve Ram tavsiyesi yapabilir misiniz?
reis dediğin hd ekran kartlarını bence elden çıkar ve yeni gelecek ryzen işlemcilere göz at. ramleri şimdilik 8 gb 3000-3200 mhz olarak al ilerde 16 yaparsın. ekran kartı olarak forumda garantili 570 ve 580 zorlayabilirsin. kasayı da camlı al ışıklı falan olsun o kadar para verdikten sonra içerde ne olup bitiyor görmek istersin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme