Şimdi Ara

Sistem Hakkinda Yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Yaklasik 6 ay once Technopc Wom 1920 model nolu kasasini aldim. Alirken gercekten buyuk oyun umitleriyle almistim :) ama su gecen surede, gercekten hayal kirikligi yasadim. Sistem genel olarak

# İşlemci: Intel® Pentium® Core2 Duo E4600 2,40GHz 2MB 800 MHz
    # Anakart: Intel Core2 Duo 1066MHz 16x DDR2
    # Ram: 2048 MB 667MHZ DDR2 Bellek
    # Harddisk: 250 GB 7200-RPM Sata2 Sabit Disk
    # Ekran Kartı: 1024MB ATI X1550 Ekran Kartı - (512 MB Paylaşımlı)

seklinde. Ekran kartinin 1gb olmasi falan (pek de bilgim olmadigindan) beni bu urune ikna etmisti. Fakat fifa09, gta IV gibi oyunlari oynayamiyorum.
    Sistemimin performansini artirmak icin tavsiyelerinizi (ayar, yukseltme, vs.) yazar misiniz lutfen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fey4z -- 26 Temmuz 2009; 22:31:29 >

• gta v oynayabilmeniz için ekran kartınızın en az 512 mb paylaşımsız olması gerekiyor.ekran kartınız paylaşımlı olduğundan yeterli performans beklenemez.
  • (komik gelebilir ama, duz mantik) benim anladigim kadariyla 512mb paylasimli 512 paylasimsiz toplam 1gb hafizasi yok mu ekran kartinin?
  • GTA 4 ün min sistem gereksinimlerinde en düşün ati ekran kartı olarak x1900 istiyor. Oynayamamanız normal açıkcası.Fifa da tahminimce ekran kartı yüzünden kasıntı yapıyordur.
  • peki, tek sorun ekran kartimda mi? yani sistemin geri kalani yeterli midir? ekran kartini degistiricek olsam bana ne onerirsiniz? (200 lirayi gecmeyecek sekilde) ram'i yukseltmem de luzumlu mudur?
  • hickimse yokmu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil yardim bir bakin
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.