Şimdi Ara

Sistem Hızı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Benim sistem şu şekilde.(p5ld2 deluxe asus anakart--2gb ddr2 533 mhz kingston dual kit ram--250 gb sata seagate hard disk--p4 640 3.2 ghz işlemci--radeon x800 gto ekran kartı).Sistemim bu şekilde olmasına rağmen oyunları açarken veye yüklü oyunu yüklerken baya bi bekliyo ve oyunlarda hafif donma yapıyor.eski bilgisayarımın ekran kartı on board du.anakartta intel d915 gav dı ve 1 gb ram i vardı.o bundan daha hızlı oyunları açıyordu.acaba bunu sebebi nedir?değerli bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.yardımlaınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler.

• kartlarının sürücülerini update etmelisin. Benim aklıma gelen yol bu.
  • başka önerisi olan yok mu acaba???
  • Sisteminin on board bir ekran kartından daha yavaş tepkime verdiğini ve oyunları daha kötü oynattığnı düşünüyorsan işin içinde iş var demektir.Aklıma gelen ilk olay @hypnertocmacia 'nın dediği gibi sürücülerin yenilenmesi olacaktır.Çünkü sisteminin tamamı gayet yeterli görünüyor.İkinci bir durum ise ramlerin dual olarak doğru slotlara takılıp takılmadığına bak.Anakart kitapçığında dual çalıştırılacağı zaman ramlerin hangi slotlara takılması gerektiği belirtiliyor.Sıkıntın bu ikisinden biri olabilir.Yoksa donanımsal bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum
  • bence ilk olarak ram'leri kontrol et.
    2 ram'i de aynı renklere tak.
    fanları da bi kontrol et toz filan varmı tam yerine oturmuşmu?
    sonra temiz bi format at.
    sonra internetten vga,anakart, vs.. sürücülerini indir,yükle.
    restart at oyunları yükle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.