Tehermaltake 600 Watt Kasa içinde M5A99FX PRO R2.0 Anakart ve AMD FX X8 8350 işlemci var.Düşüncesizce davranıp Satıcının tavsiyesine uydum ve o an ellerinde olan Coolermaster T4 İşlemci soğutucu aldım.Kasayı toplarken Fan'ın Kasa ve Anakart için çokda uyumlu olmadığını gördüm..Kasada bir adet soğutucu fan vardı.3 tanede ben almıştım ve hiç birisini takamadım..Birde Ram yuvalarından 1. ve 2 slot İşlemci fanı tarafından kapandığından kullanılamıyor.. Öğrenmek istediğim şudur ki;Bu kasa ve Anakart için etkili ve sisteme herhangi bir engeli olmayan işlemci fanı marka-modelleri hangileridir..???? 1. ve 2. slot kullanılmasada olur diye düşünen arkadaşlar mutlaka var ama bu benim için geçerli değil.Sisteme adapte olmayan bir parçayı kesinlikle kullanmam..İçim rahat etmez..Bu konuda hassasım Soğutucu Fanlar hakkında uzun bir liste hazırladım ama netice itibarıyla uygun fanı bulmak için uygulama olmadan pek anlaşılmıyor.Sistem üzerinde göstermek gerekiyor..Bu konuda deneyimli arkadaşların fikirlerini bekliyorum..
Bu gibi konularda bütçenizi yazın.
Bütçeyle ilgili sorun yok..Sisteme uygun olması her şeyden önemli..
Kasa sorun cıkartmaz ise sıvı soğutma iyi olur.
Ürünün anakart ve ram uyumluluk listesine sitesinden bakarak aşağıdaki ürünü alabilirsin;