SAMSUNG SH-S223C 22X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI 26,00 USD
XIGMATEK ASGARD PURE BLACK EDITION 400W MidT ATX SİYAH KASA 69,00 USD
TOPLAM: 840,00 TL WORLD CARD TAKSİTLİ FİYAT
kasa vatan bilgisayardan toplanmıstır. arkadasım için toplandı, internet ve hdfilm izlemek için toplanan bir kasa. bir de yanına 24" monitor alınacak. biraz makul fiyata toplanan fakat ileride geliştirilebilmesi amaçlanan bir kasa olması istedik. amacına hizmeti açısından performası konusunda görüşlerinizi bekliyorum. tesekkürler...
bu sistem ile ilgili yorumu olan yok mu acaba kac gündür bekliyor böylece...
Tercih ettiğiniz 870 chipset anakartın, ustaların f/p olarak tavsiye ettikleri MSI ve Gigabyte 785 chipset ankartlara göre çeşitli üstünlükleri var. USB 3 ve SATA 3 desteği, OC yapmadan 1600 MHZ hızında çalışabilmesi, daha yeni ve geleceğe yönelik bir ürün olması... 890 chipset anakartların fiyatlarının da oldukça yüksek olduğunu düşünürseniz, fiyatı ve extra özellikleriyle alınabilecek en iyi anakartlardan biri olduğunu düşünüyorum. Geleceğe yönelik sistem upgrade düşünüyorsanız ideal olduğunu söyleyebilirim. Ancak sisteminizdeki işlemci, ekran kartı ve güç kaynağına baktığımız zaman, şimdilik bu düşüncede olmadığınızı seziyorum. Zira upgrade yapacağınız zaman bu bileşenlerin tamamını değiştirmeniz gerekecek. Mevcut sisteminize ustaların tavsiye ettikleri f/p anakartlaradan birini alıp daha tasarruflu bir sistem yapabilirsiniz. Ya da en azından güç kaynağını 520 Watt gibi seçip ileride işlemci ve ekran kartı değişimiyle daha iyi bir sisteme geçmeyi düşünebilirsiniz.