Şimdi Ara

Sistem için Sıfır R9 280mi 2. el R9 280x mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • i5 4460 tabanlı h81li ucuz bir sistem toplamaya çalışıyorum beyler ekran kartı için max kalan bütcem 680TL falan bu paraya ya sıfır R9 280 alıcam kfam rahat olucak sıfır diye yada garantisi devam eden 280x ler var 650tl ye sizce hangisini yapmalıyım daha önce hiç bu miktarda bir ikinci el alışveriş yapmadım yardımcı olursanız inanın çok sevinirim konu hakkında tecrübem yok hiç

• HiqhWoltage kullanıcısına yanıt
    hocam bunu gördümde açıkçası ben msi r9 280 düşünüyorum ve bellek hızı falan bundan daha yüksek bide dediğiniz gibi soğutma olayı var msi çok daha iyi geldi bana, oc yap deseniz hiç anlamam ki o yüzden hiç bulaşmam büyük ihtimalle
  • Çılgın İtalya kullanıcısına yanıt
    Bellek hızının 384bit'lik kartlarda getirisi yok gibi. Burada 280x'in fark yarattığı nokta akış işlemci sayısının fazlalığı doğal olarak gücüdür. Direk gpu gücü yüksek olduğundan daha iyi bir karttır. MSI alırsanız daha zayıf bir kart almış olursunuz ancak dediğinz gibi soğutması vs. iyi, ama oc yapmayacak biri için de soğutma çok önemli olmasa gerek ?
    hocam valla bilgili olan sizsinizi o zanab durumda yapmam gereken ne sizce? eğer dediğiniz gibi daha çok performans alacaksam xfx alayım kafamda rahat olsun?
  • Xfx alın bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam temiz 2. El bulursan tabiki 280x ama 0 olarak msi r9 280 yada sapphire r9 280

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    cevabınız beni bu derece etkiledi hocam umarım üzmez :)
     Sistem için Sıfır R9 280mi 2. el R9 280x mi?
  • Bütçeniz itibariyle en iyi seçenek xfx 280x dd idi onu önerdim. Umarım bir şansızlık olmaz. Hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.