Şimdi Ara

sistem için yorum lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• big beige bug B kullanıcısına yanıt
    linkleri düzgün atamamışsın o yüzden açılmıyorlar,en iyisi hepsini topla resmini çek yükle buraya
  • Skörtıl_Nimo kullanıcısına yanıt
    kusura bakmayın pbuyrun düzelttim :D
    sistem fiyatına göre gayet güzel,rahatlıkla alabilirsin,muhtemelen o fiyata daha iyi bi bilgisayar toplanamaz zaten
    ama ekran kartını r7 250 nin Gddr5 versiyonu var onla değiştirebilirseniz daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skörtıl_Nimo -- 7 Şubat 2016; 18:19:29 >
    peki şey dicem anakart ddr3, gddr5i desteklermi sıkıntı çıkarmı? bide sistemi gerçekten ucuzada oyun oynanabilineceğini göstermek için toplamayı düşünüyorum sizce bu sistem gta5te 50-60 fps alırmı?
    gta 5 de full ayarlarda adamlar gtx 980 ti ile zor 60 fps alıyorlar sen oyunu bi şekilde donmadan oynarsın çözünürlüge göre tabi fazla dert etme
    gddr5 ekran kartı ile ddr3 anakart arasında bi problem olmaz merak etme
    tamam teşekkürler
  • güzel ve ekonomik olmuş,
  • ekran kartı bu olsa daha iyi olmaz mı? dx12 destekli ekonomik, gddr5'ler ucuz değil.

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r7-240-gddr3-4gb-128bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html
    Hocam madem amd alıcaksınız ekran kartı almadan çok güzel bir sistem kurabilirsiniz daha iyi bir amd apu'su ile.
  • berkcano B kullanıcısına yanıt
    emin ol amd apusundan geri kalır bir yanı yok bu sistemin araştır istersen :D benchmark tesetlerine bak :D
  • TITAN291 T kullanıcısına yanıt
    gülmezsen bişey dicem hocam :D ben bunun soğutucusnu sevmemiştim bakarken hocam ama şimdi farkettimki kasanın içindeki parçayı görsem ne olacak :D
  • berkcano B kullanıcısına yanıt
    hatta boşa konuşmuş olmayayım hocam bunuda buraya bırakıyorumhttp://cpu.userbenchmark.com/Compare/AMD-Athlon-II-X4-860K-vs-AMD-A10-7870K-APU/3265vsm29728 artı harici ekran kartının performasını düşünün ama yinede yanlışım varsa düzeltin hocam
    Yorum yapmıyorum nasıl istiyosan öyle topla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Gta v de donma kasma yapmazsa ayni sistemi bende almayi dusunuyorum hazir halde hangi sitede toplayip alabiliriz taksitle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.