Şimdi Ara

Sistem idare edermi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki sene önce şu sistemi aldım, hiç oynayamadıgım oyun yok, grafik çalışıyorum, film indiriyorum sorun ama genede size danışayım dedim,

Anakart; asus maximus formula x38
    İşlemci; Q6600 intel
    Ekran kartı; Hıs Ati 3870
    HDD; Seaget 250 GB 410 AS modeli (sonra 500 GB daha ekledim sisteme)
    Kasa; XCLIO Wınd Tunnell
    PSU; 700 Watt epsilon
    Rem; 2 GB kıngston HyperX
    Sizce bunların değişmesi gerekeni varmı, izmir tekmardan almıştım onlara sordum bu sistem daha seni götürür süper dediler (adamlar mal satacak olsa sanırım degiştir abi derlerdi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞeytanSofrası -- 4 Şubat 2010; 20:03:10 >

• 5850 alabilirsin.

Remi yazmamısın.

2. el 9550 alınabilir.
  • dostum sistemin gayet güzel.yetip yetmeyeceğini en iyi sen anlarsın yine eyer kullandığın programlarda yavaşlama veya yetersizlik fark edebiliyorsan değiştirebilirsin ama oyle bi durum yoksa bence gayat iyi ve yeterli bir sistemin var.belki ekran kartı yetersiz gelebilir bazı oyunlarda onuda nvidia ferminin çıkmasını bekle fiyatlar otursun o zaman değişirsin
  • ekran kartında degisiklige gidebilirsin..en az hd4770 seviyesinde bir kart alabilirsin.. islemciyi de 3ghz'e oc yaptın mı mükemmel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert AYAN

5850 alabilirsin.

Remi yazmamısın.

2. el 9550 alınabilir.

PSU; 700 Watt epsilon
    Rem; 2 GB kıngston HyperX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞeytanSofrası -- 4 Şubat 2010; 20:03:46 >
  • Dostum sistemin yaptığın işler için gayet yeterli. Bilgisayarını temiz tut, Trojan, virus falan. Disk birleştirmeyi de unutma bu sistem sana baya bir gider
  • Ben upgradelik bir bileşen göremedim. Ekran kartıda gayet düzgün her ne kadar günümüz kartların gerisinde kalsada benimde yakın zamanda kullandığım bir kart olarak söylüyorum performansı çok çok iyi. Zaten sisteme bakarak herhangi bir kasılma problemi olduğunu sanmıyorum.
    Anca Dx11'e geçmek isterseniz değiştirmenizi öneririm. Onun dışında sistem gayet güzel.
  • Sistem gayet güzel, q6600 ün oc ile neler başarabildiği ortada zaten, 775p işlemcilerin en performanslısı bile çok fazla önde değil sendeki işlemciden, o yüzden işlemcini ömürlük kullan anca anakart ile beraber tüm sistem değişikliğine gittiğinde değiştirirsin, ekran kartını da öyle 4770 fln için değiştirme, değiştireceksen en az 5850 fln al ki aradaki farkı hissedebilesin, şuanda ona da gerek yok zaten, sadece rami 4gb a yükseltebilirsen güzel olur, genede para harcama hırsı galip gelir de ekran kartını yükseltirsen eğer işlemcin için oc bölümlerini kurcalamaya başla
  • Sağolun arkadaşlar,

birde OCD yapmayı bilsem iyi olacak ama, şu an sizlerin yazısı ile moralim düzeldi,

artık bir yerlerden OC dersleri almaya başlasam iyi olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.