Şimdi Ara

Sistem Karşılaştırma Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar :) Eski Laptop'umun anakartı ve üzerindeki remleri yandığından çöp olması üzerinde tamir için 500 lira istemesi olayı oldu takas yolu ile belki elime geçicek olan bilgisayar hakkında bilgi almak istiyorum özellikleri söyle bu alacağım pc nin yani takasla alacağım pc nin özellikleri

pentiun d 2.8 ghz işlemci
    *overclokla 3.2 yaptım bi zamanlar
    *zotac 9500gt 1 gb ekran kartı
    *samsung sata dvd writer
    *3gb ram 800 mhz ddr 2
    *160 gb samsung sata harddisk
    *sistemde biraz overclock ile crysis warhead ı full ayarın bir altında 3. kademede hiç donmadan
    *20 fps nin üstünde performans aldım
    *1024-768 çözünrlükte
    450 w psu
    adam bunları dedi arkadaşlar sizce durumu nedir bi 850 lira hakedermi takasa alıcamda

Buda eski bozulan laptop özellikleri

performans olarak elimde şu an işte bozuk olarak tw 7 var ondan memnundum onunda özelliklerini yazayım

CORE2DUO T7700 2.4GHZ 800MHZ FSB 4MB L2 CACHE
    2 GB DDR2 667 MHZ RAM
    1GB İNTEL TURBO MEMORY
    160 GB SATA HDD 5400RPM
    256MB TURBOCACHE NVİDİA 8400 GS (VİSTADA 1GB'A KADAR ÇIKABİLME ÖZELLİĞİ) XP DE 512 YE KADAR.
    15.4" PARLAK EKRAN LCD
    1.3 MP KAMERA VE ÇİFT MİKROFON
    İNTEL 965 PM EXPRES CHİPSET

eski bilgisayarım gibi hp de performans sağlar mı birde eski bilgisayarım aşırı ısınmaktan yanmıştı bilgisayar bazen 14 15 saat açık kalıyor ve genelde tw7 lerde anakartlarda sanırsam sorun varmış birde arkadaştan bilgi aldım mesela hp pav serisinden 6000 dede böyle birşey varmış yorumlar sizin arkadaşlar :) + ları - leri ayrıca birdaha anakart yanma olayı felan aydınlatırsanız sevineceğim iyi geceler dilerim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanberkPolat -- 12 Ağustos 2010; 14:27:15 >

• arkadaşlar yardım edebilicek yokmu acele olduğundan :)
  • kurusa bakmayın arkdaşlarım yazıyorum fakat hani bende beklemedeyim fazla birşey anlamadığım için bilgilerinize ihtiyacım var :(
  • Hiçbir şey anlamadım desem doğru olur.Biraz daha net-anlaşılır cümleler kur.Noktalama işaretlerini kullan.Kimse anlamadığı için bir şey yazmamış herhalde.

Yukarıda özellikleri yazan 2 bilgisayar da senin mi?Hangisi bozulan?Biri laptop biri masaüstü.Hangisini sana önerdiler ya da yukarıda geçen 500 lira-800 lira neyin nesi?
    Her şeyi net ve anlaşılır bir şekilde yaz.
  • düzenledim arkadaşım biraz daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero

Hiçbir şey anlamadım desem doğru olur.Biraz daha net-anlaşılır cümleler kur.Noktalama işaretlerini kullan.Kimse anlamadığı için bir şey yazmamış herhalde.

Yukarıda özellikleri yazan 2 bilgisayar da senin mi?Hangisi bozulan?Biri laptop biri masaüstü.Hangisini sana önerdiler ya da yukarıda geçen 500 lira-800 lira neyin nesi?
    Her şeyi net ve anlaşılır bir şekilde yaz.

+1 .. Yine anlaşılır değil..
  • Haaaaaa.Anladım şimdi.Adam senin bozuk laptopu + 850 liranı alıp sana baştaki o dandik pc'yi mi verecek?500 lira etmez o sistem.Sen bozuk laptopunu satmayı dene.1000 liraya sana süper sistem toplarız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem hakkında yorum
    4 ay önce açıldı
    Sistem için Yorum ve Öneri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayır bendeki bozuk laptop gine bende kalıcak onun sistemine bende elektro gitarım var tam 830 850 lira değerinde kendi yazdığım destkop pc sini vericek :D
  • Monitör verecek mi sana peki?
  • hayır
  • AMD Athlon II X3 440 AM3 3.0GHz 1.5MB Cache 45nm İşlemci
    MSI 785GM-E51 MSI AMD 7850 + SB710 DDR3 1333MHz DVI&HDMI Anakart
    GSKILL 2GB Value DDR3-1333Mhz CL9 DIMM Ram
    SAPPHIRE HD4730 GDDR5 512MB 128Bit ATI DX10.1 Ekran Kartı
    SEAGATE 500GB 16MB SATA2 Barracuda 7200.12 Harddisk
    SAMSUNG SH-S223C 22X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI
    ASUS VENTO TA-K52 350W ATX Siyah-Gümüş Kasa
    Toplam:729TL ( Vatanbilgisayar )

O zaman sana daha ucuza ve çok daha performanslı sıfır sistem.
  • hocam nakit satabilrsem böyle bişey alıcam işte bakalım teşekkür ederim sistem önerisi içinde
  • Kısaca sana önerdiği sistem bu saaten sonra beş para etmez.300 liraya verirse al.Bir daha da gitme o bilgisayarcıya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.