Şimdi Ara

SİSTEM KURUYORUM KASA İÇİN YARDIMCI OLUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün "AMD FX X6 6100 Soket AM3+ 3.3GHz" ve "KINGSTON 8GB Hyperx Blu DDR3 1600MHz (2x4GB)" Vatandan %25 indirimle 367 TL ye aldım geriye alttaki ürünler kaldı.

ASUS HD7850 DirectCU II GDRR5 2GB 256Bit
    Gigabyte GA-990XA-UD3 Anakart
    AOPEN NAGAS G6 (550 Watt)

Kasa için kararsızım bu sistemi kaldırabilecek bir kasa arıyorum Aopen a güvendiğim için onu yazdım sizce iyimidir yerine başka neler olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackjeack -- 13 Ağustos 2012; 15:10:30 >

• Cooler Master daha iyidir.
  • Cooler Master 550w lık modelini bulamadım üst versiyonlarıda çok pahalı nagas 6 kurtarmazmı bu sistemi?
  • Nagas kurtarır ama küçük bir kasa iç hacim olarak, daha büyük bir kasaya bütçeniz yetmezse öyle alın.
    Kasa ve psu2yu ayrıda alabilirsiniz.
  • Kasa olarak ilerideki upgradeleride düşünürsek CM RC-690 II öneririm.
    EDİT:Ankara Söğütözü mağazasında Aopen Nagas G6 sadece teşhir ürünü var bilgine eğer alacaksan o mağazadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryu96

http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/xigmatek-cpc-t45ub-t61-asgard-pure-black-edition-600w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=50922

teşekkür ederim bunu araştırıyım ben güzele benziyor psu 80 Plus Bronze sertifikalıymış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SILVERSTONE RedLine (SST-RL01B-W-750) 750W USB Ses Pencereli Siyah Kasa bunu alıcam sanırım kafam rahat olur hiç olmazsa 750W ilerde upgrade yaparsamda yeterli gözüküyor. Eksenden kalan ürünleri sipariş ediyorum umarım hayırlısı olur forumdaki yardımcı olan tüm arkadaşlara çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.