Şimdi Ara

Sistem message

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bazı java serverlarda gördüğüm bi pack vardı mesela attığım skill karşımdakine işledi mi işlemedi mi bunu bana ekranın bi köşesinde büyük harflerle yazacak bişey hatta kaç vurdum kaç yedim bunlarıda yazarsa güzel olur böyle bişeyi nerden buluruz özellikle olympiad için gerekli bişey olduğunu düşünüyorum

• Şu tip birşeymi istiyorsun ? Bende daha önce yazilisida vardi örnegin stun attiginda orta kısmın assagında Büyük kirmizi yazıyla cikiyordu tutturdugun Skiller ama onu silmek zorunda kaldım çünkü o yazılar cıktıgında adamlara target almak biraz zorlaşıyor.Şuanda bilgisayarda o olsa onu atardım direk sana ama format atınca gitti maalesef.
    DMG Olarak renkli var bi bak istersen resime

Sistem message
  • Bana niye söylemiyon olm geçenki patch duruyor bende .d Atarım sana daha bende yapmadım ama lazım. İşledimi işlemedimi skiller burda göstermiyor
  • Ya değil öyle mesela sağ kenarda durcak yanacak sönecek daha rahat görecem ekran ortası olmaz :D Taco o bendede varda critic vurduğun zaman cok embesil bi renk geliyo okuyamıyosun :D
  • http://forum.pmfun.com/viewtopic.php?t=36988

ON SCREEN MESSAGE (thats what u wanted to do)
    Position:

2 - mid upper of screen
    1-upper left
    3-upper right
    7-down center
    8-down right

PS:interlude clientim olmadigi icin yaparim denerim desem yalan olur.cok zor degil bir 15 dakikani ayirirsan halledersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrandMaster -- 22 Ekim 2013; 20:57:14 >
  • eyw aga bu biraz yardımcı oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.