Şimdi Ara

SistEm nAsıl... + MSI rx 470 gaming x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar öncelikle sistemi yazıyorum;
    Işlemci:i5 6402p
    Anakart:MSI Bazooka
    Ekran Kartı:480-470 4G
    Monitör:ViewSonic 21.5 ”vx2257 - ayrıca FreeSync özelliği var..
    Ram:Kingston 8 Gb HyperX Fury black S.
    Harddisk:WD 1TB carvair blue
    Kasa:Zalman Z3 plus 600le 600w
    Bide arkadaşlar rx 480 4gb ıle rx 470 4gb arasında fazla fark olurmu kartı aldığımda video ile falan uğraşıcam bi sıkıntı çıkarmaz dmi (MSI modelini almak istiyorum )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 480 - 470 arasında elbette bir fark ama aradaki fiyat farkına değermi onun için 480 in tam fiyatını bilmek şart. 470 in msi modelinde arka plaka yok diyorlardı nitro da varmış daha iyi durur ayrıca kartın bükülmesinin önüne geçer.

Sistem gayet güzel alınmadıysa 1-2 değişiklik önerebilir. kasanın içindeki psu LE modeli olduğu için ben pek tavsiye etmiyorum düşük kalitedir.Lx olan alınsa daha iyidir.

Bazoka yerine GA-B150-HD3P daha dolu m2 slotu var veya msi arctic modeli olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 24 Ağustos 2016; 13:10:24 >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Sağol evet arka plaka yok bende gördüm onu ama fazla sıkıntı yapmıcagi söylendi bence ona fazla takilmyom ama bükülme nedir ben bilmiyorum

• Ragnar.ea kullanıcısına yanıt
    Pcbnin yapildigi malzeme zamanla agirliktan dolayi bir yone dogru sarkmaya basliyor

forumda kart eğilmesi diye bakabilirsin konular var

• Eğer alabiliyorsan kasa ve güç kaynağını ayrı alabilirsin. Zalman Z3 Plus ve Aerocool KCAS 600W 80+ güzel ikili olurlar.
  • xgny58x kullanıcısına yanıt
    Ads yaa degistirmesek performansında çok değişim olurmu çünkü çok zorluyorum bütçeyi

• LE modeli çok kaliteli sayılmaz bence az daha zorlayın kendinizi Z3 Plus ve Aerocool kcas 600w alın rahat etsin kafanız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gaming X Rx 570 4GB - 850 tl
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.