Şimdi Ara

Sistem Nasıl Olmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar artık laptopum emekli oldu. Yeni bir kasaya ve monitore ihtiyacım var. Soyle bir sistem topladım. Sizce nasıl olmus ? F/p bakımından hangi parcaları değiştirmeliyim ? Ssd ve hdd elimde oldugu icin listeye yazmadım. Giriş-orta seviye monitor olarak ne onerirsiniz?

Sistem Nasıl Olmuş

• Arkadaslar bu da baska bir siteden topladıgım sistemSistem Nasıl Olmuş
  • Sistem Nasıl Olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: a-f-h

Sistem Nasıl Olmuş

Hocam son olarak böyle modifiye ettim. Sizce nasıl olmuş ?

Sistem Nasıl Olmuş

• All Is Well A kullanıcısına yanıt
    Güç kaynağı 12v kanalı çift kanallı. Nette bu model hakkında çok veri bulamadım. Önerdiğim silverstone daha iyi duruyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Güç kaynağı 12v kanalı çift kanallı. Nette bu model hakkında çok veri bulamadım. Önerdiğim silverstone daha iyi duruyor.

Güç kaynağını değiştirdim. Monitoru de ekledim. Monitor hakkında ne dusunuyorsunuz ? Sistemde baska değiştirmem gereken parca varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: All Is Well

quote:

Güç kaynağını değiştirdim. Monitoru de ekledim. Monitor hakkında ne dusunuyorsunuz ? Sistemde baska değiştirmem gereken parca varmı ?

Sistem Nasıl Olmuş

• All Is Well A kullanıcısına yanıt
    Daha bilindik bir marka bakınız.
    http://www.teknobiyotik.com/benq-21-5-gw2270-1920x1080-5ms-dvi-vga-full-hd-led-monitor.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.