Şimdi Ara

Sistem Nasıl Olmuş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU arada R9 208 ile R9 280x arasında 200 liraya değecek bir fark olduğunu sanmıyorum ben. Sizce var mı?

Anakarta o kadar para verme taraftarı değilim. 60 fps üstüne ekranlar yansıtamıyorum. gözümüz sanırım 30 fps üstünü ayırt edmiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufahmet16 -- 1 Eylül 2014; 9:56:05 >
  • yusufahmet16 Y kullanıcısına yanıt
    Değmez fomda o paraya harika pc ler var
    Şİmdi senin mantıgınla gidelim 100 tl işlemci alalım 50 tl anakart 50 tl kasa geri kalan tüm aorayıda ekran kartına koyalım olurmu ?
    Olmaz diyorsun dimi...
    Anakart işlemciye göre seçilir... şimdi ne önermişim 4690k yani intel i5 çarpan kilidi acık oc ye uygun birişlemci. 3,5 ghz de çalışır turbosuyla 3.9 a cıkar... Neden 367 tl lik anakart önerisi çünkü o işleciyle maksimum performansı alabileceğin en ucuz kart... daha düşüğünü aldıgında o işlemciyi almanın mantığı kalmaz...

İleriye dönük diyorsun gidip amd nin M.Ö 5000 yılında cıkardıgı işlemciyi sisteme koyuyorsun... MAdem bukadar para veriyorsun ozaman tercih intel olur...

işlemciyi amd yapıp ssd koymanın getirisi nedir ? hiç... FPS diyorsun ssd nin fpsye etkisi 0 ... sistemin 5-7 saniye erken acılıp oyun loadinglerin 5-7 saniye erken dolar gündelik kullanımda olay budur.

aynı paraya intel işlemcili Nvidia lı bir sistem yapa bilirken sen illaha ben AMD alıcam ekran kartıda driver ve güncelleştirme sorunlarıyla dolu AMD den yana kulalnıcam diyorsan buyur parada tercihde senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 1 Eylül 2014; 10:01:47 >

• oskurrr kullanıcısına yanıt
    Bu kadar para vereceksen arkadaşın dediği gibi intel terci edeilmeli
  • Fom ne oluyor?
    ikinci el formda demek istemiştim ikinci el bölümüne bir göz at derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufahmet16

BU arada R9 208 ile R9 280x arasında 200 liraya değecek bir fark olduğunu sanmıyorum ben. Sizce var mı?

Anakarta o kadar para verme taraftarı değilim. 60 fps üstüne ekranlar yansıtamıyorum. gözümüz sanırım 30 fps üstünü ayırt edmiyordu.

Tama dostum sen çok biliyorsun , sen ileriye dönük istedin ben de ileriye dönük topladım. Bir parçayı kısmak demek ileriyi sıkıntıya sokmak demek. Bunun başında anakart ve işlemci gelir. R9 280X hızları ve Gflops farkı çok daha fazladır.
  • Yukardaki pc kesinlikle bilinçsiz bir toplamadır 2.500 tl vereceksin bu pc ye öylemi ?
  • burdaki ilana bak hocam arkadaş çok güvenilirdir yanlış anlama tanımam sadece ikinci el bölümünün yerlilerinden ben olsam bu sistemi alırım artan para ile vga ssd alırdım
    http://forum.donanimhaber.com/m_96148998/tm.htm
  • Amd istememin sebebi ucuza geliyor olması. intel toplarsam ve nvidia kart koyarsam sistem 2000den 3500 e çıkıyor. Bilmiyorum arkadaşlar kafam karışık cidden bana 2000 liraya gelecek f/p lazım boşverin ileriye dönük bi sistemi.
    Ok hocam sende haklısın ama o kadar para verdikden sonra mükemmel bir pc toplarsın hiç gerek yok
    Yukarıya koymussun 3bin lik sistemleri sonra bana 2 binlik sistem lazım diyorsun oda enteresan...
    2000 diorsun sıvı sogurtma ssd ekliyorsun sonra intel pahalıya geliyor diyorsun ... önceliğine karar vermek lazım sistemin iskeletine parayı basıp sonradan eklenicek parçalar için sistemden kısmamak lazım.
    AMa su ayzıdıgndan anladıgım kadarıyla bu yapılan önerileri falan okudugn yok senin kafan hala kendi kurdugun sistemde ...
    KOlaygelsin ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

Yukarıya koymussun 3bin lik sistemleri sonra bana 2 binlik sistem lazım diyorsun oda enteresan...
    2000 diorsun sıvı sogurtma ssd ekliyorsun sonra intel pahalıya geliyor diyorsun ... önceliğine karar vermek lazım sistemin iskeletine parayı basıp sonradan eklenicek parçalar için sistemden kısmamak lazım.
    AMa su ayzıdıgndan anladıgım kadarıyla bu yapılan önerileri falan okudugn yok senin kafan hala kendi kurdugun sistemde ...
    KOlaygelsin ...

Katılıyorum. Gitsin alsın istediğini , ne dediği belli değil.

Edit : 2000 liraya water cooling ve ssd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 1 Eylül 2014; 10:16:16 >
  • Bu işlemciyle anakartı alsam nasıl bi ekran kartı bağlamam gerekir? yani 1400 lira veririm ikisine çok ucuza koymuş.
    7970 al derim fomda şu an satılıyor mükkeml bir kart ve 3930k cpu kullanıyorum muhteşem bir cpu hocam kesinlikle tafsiye ederim o kadar para verip dandik bir pc alma kesinlikle beni dinle ben formdan bu güne kadar 100'ü aşkın parça aldım şu anda kulalndığım pc formdan ve çok memnunum
  • Dostum aslında ikinci elden çekiniyorum ama sen adama eski diyorsan herhalde hobi olarak falan yapıyordur ondan satıyordur parçaları. belkide yavaş yavaş toplayıp ikinci el toplamalıyım? ben bu arkadaşla bi iletişime geçeyim en iyisi
  • Arkdaşlar gerilip sinirlenmenize gerek yok benim için hepinizin fikri çok öenmli ve dinlemiyor okumuyor değilim. sadece kafam karışık. hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim. hala yardımınız lazım ama istemezseniz yinede sağolun.

Eyvallah kardeşim yeni bi fikir verdin çok sağolasın.Akhenaton

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufahmet16 -- 1 Eylül 2014; 10:25:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufahmet16

Arkdaşlar gerilip sinirlenmenize gerek yok benim için hepinizin fikri çok öenmli ve dinlemiyor okumuyor değilim. sadece kafam karışık. hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim. hala yardımınız lazım ama istemezseniz yinede sağolun.

Bak dostum ben sinirlenmedim asla da karışmam ama sen ne istediğini bilmiyorsun , verdiğimiz cevapları da beğenmiyorsun. O akhanten mudur nedir o arkadaş sana o paraya 2. el eski parçalar aldırtmaya çalışıyor dinleme. Bu devirde 7970 gibi bir kart almak r7-9 ve 7xx (nvidia) serisine küfretmek olur.
  • Xigmatek asgard 382 alma +80 degil o kasa 430 mu ne guc veriyodu maximum.Birde ileri donuk diyosan al 4790k yanina iyi bir anakart ve 16gb ram psu iyi olan bir kasa(yada ayri ayri al).Ekran kartida r9 270x al saphirenin 500lira mi ne 2-3 yil sonra degistir degistir kullan (bence tabi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiği işlemciyle anakart ikinci el ama teknik olarak benim alacağım parçalardan daha iyi. satan kişi yarı fiyatına satıyor. siz ne diyorsunuz?

http://forum.donanimhaber.com/m_96148998/f_//tm.htm#96148998
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.