Şimdi Ara

Sistem Nasıl Olmuş (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yusufahmet16 Y kullanıcısına yanıt
    28 yaşındayım ya
  • Akhenaton. kullanıcısına yanıt
    MAc çakması kullanıyorum mac alıcak param yok atıp tututgum sistemlere çakma Mac OsX kurarak tatmin olmaya calsııyorum demek daha doğru olur...
    işlk amd 8 çekirdekliler cıktıgındada bu oyunlar yakında 6 cekirdek 8 cekirdek zibilyon cekirdek destekleeycekdediler ma 4 çekirdek üstünü çitliyoruz hala...
    şimdi oyun pc si kuracak adama sen 6 cekirdek al dha iyi dersen sonrada cıkar 6 cekirdekle oynamaz değildersen hadi derler hadi başka kapıya...
    hem cahilsin hemde cenebaz i5-4690k i5 in elden eçirilmişi derken? i5 in ne oldugundan habersiz oldugun belli i5 işlemci serisinin ismi sürekli üzerine koyarak üstmodeller cıkarılıyor i5 in elden geçirilmişidemek gerçekten bilgi yüklü bir anlatım ...

28 yasındayım demişssin de işte yaşla IQ orntılı büyümemiş sanki ...
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    lan mac pro 15.000 niye o kadar para vereyimki enayimiyim ayni pc'yi 2500 tl ye toplamak varken ma intel cpu kullanmıyormu mac amd ekran kartı kingston ram kullanmıyomu samsun hdd ssd kullanmıyormu mac kulalnıyorum zefkine varıyorum 30 inç monitörde 2560x1600 çözünürlükde fomdan 3930k cpu
    asus rampage 4 extreme
    hd 7970 vga
    corsair h100i soğutucu
    corsair 1200w psu
    kingston 3k 240 gb ssd
    wd 2 tb hdd
    corsair graphite 600t siya kasa
    hp 30 inç özel üretim 2560x1600 çözünürlükde monitör
    2133 mhz 4x4 16 gb ram
    apple klavye mouse
    ALDIM bir tarafa windows ana sistem mac os x yosemite kurdum keyfini çkartıyorum
    ANLAYAN ANLADI gidip içi boş nvidia gtx 120 ekran kartlı 6 gb ramli mac pro ya 6000 tl verecek kadar enayi deilim gardaş

• Her şeyden önce pc yi ne için kullanacağına karar ver, oyun için alacaksan 4690K fazla ve gereksiz. OC yapmicaksan K uzantısı gereksiz. Sıvı soğutma oc yapmayacak birisi için aşırı gereksiz. Paranızın değerini bilin ve kullanacağınız özellikler satın alın, bu daha iyi bu daha iyi diye para harcarsanız 500-600tl fazladan para vermiş olursunuz. 2500tl verip monitör dahil gtx770 li çok stabil bir sistem toplanılabilir, daha geçen ay arkadaşıma topladık böyle bir sistem. Senin yerinde olsam 4690k yerine 4440 a bakarım, ondan edeceğim tasarrufu ekran kartına veririm, zaten photoshop yapmayacaksan, pc ye ağır işler yaptırmayacaksan ikiside aynı işlevi görecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hadi sana i5-4690k cpu ile mutlulklar satmaya kalkarsan haberim olsun 170 tl veririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenaton. -- 1 Eylül 2014; 11:57:00 >
    Ssd nin getirisi bu kadar az değil. 5 senelik sistemim(i5 750) geçen ay aldığım ssd ile i5 4440 kullanan arkadaşımın sisteminden daha hızlı hale geldi, sadece açılmayı ve oyundaki bekleme süresini kısaltmakla kalmıyor, chrome a tıkladığınızda pat diye açılmayı hissettiriyor, yüksek çözünürlüklü resimler arasında hızlı geçişler yaparken "yükleniyor" yazısını görmeyi özlettiriyor, bunu da okuma hızı değil rastgele seçim kabiliyeti sağlıyor, ben ssd nin sistemi bu derece ileriye götüreceğini düşünmüyordum açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 1 Eylül 2014; 13:37:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sözü uzatmıcam direk sistemimi yazıyorum aşşağıda.

İŞLEMCİ: AMD FX X8 8320 8 Çekirdek Soket AM3+ 3.5GHz 16MB Cache 125W 32nm İşlemci

Anakart: Gigabayt 970a ud3p 8+2 fazlı hd audio çıkışlı sli ve crosfire, 32 GB ram desteği

Ram: 2x4 (8) GB Hyperx blue series cl9 1600 mhz soğutuculu ram

Ekran Kartı: Sapphire AMD r9 270 2gb 256 bit DDR5 dx 11.2 çift fan soğutuculu bellek hızı 5600 çekirdek hızı 945.

Hard disk. Western Digital 1 tb 64 mb önbellek 7200 rpm blue series ve 160 GB 7200 rpm wd toptalm 1.160 GB

KASA : Cooler master k380 gaming kasa ön ve arka panel usb 3.0.

Güç Kaynağı: OCZ 650 watt 80 plus bronze.

İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU : XIGMATEK RED SCORPION tüm soketlere uygundur* En sağlam oyunda bile 55 dereceyi geçmez ULTRA AYARLARDA!.

DVD Samsung dwd-rw52x

Ben bu sistemle her oyunu ULTRA ayarlarda oynuyorum . İşlemcim stok fanla sıkıntı çıkarıyordu ses konusunda, gittim soğutucu aldım yukarıda belirttim, İşlemcimle asla o.c ypmadım. 55 dereceyi geçtiğini görmedim. Bilgisayarımda LoL oynadım fps konusunda nedir bilemem. 295 fps en yüksek ayarlarda 395 fps en düşük ayarlarda alıyorum. bf 4 tarzı oyunlarda felanda fps mi bilmiyorum nasıl bakıldığını ugrasmadım. En ufak bir sıkıntısını görmedim kasam buz gibi yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Performans konusunda sanal felan değil. 8 çekirdek işlemci. Daha ne.. O.C manyağı olsam o sogutucuyu almaz sıvı sogutucu alırdım. He varsa paranda çıkarıcaksın 2600-3000 arası bi mevla kendine en kralını toplucaksın. ki Oda amd olurdu benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HookFastDown -- 4 Ekim 2014; 0:26:32 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.