Şimdi Ara

Sistem Nasıl Olmuş (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Akhenaton.

Hacı ne eskisi ya adam gidip içi boş amd sistem toplatacaksnız 3930k eskimi arkadaş ? hele 7970 zuhahaha komit olmayın arkadaşa yardımcı oluyorum bilmiyorsan susta sansınlar
    bak arkadaşım senin alacağın pc beni ilglendirmez ben bu fomdan 2500 tl ye 3930k cpu hd 5870 pc topladım ve 4.300 tl ye sattım hackintosh yüklü olarak
    al benim ilanım
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-satilik-extreme-hackintosh-sistem-x79-soket-153698079/detay/

Ulan biz adama 4690K ile R9 280x tavsiye ettik sen burda bir önceki neslin kartını tavsiye ediyorsun. Milletin kafasını bulandırma. Madem bilmiyorsun otur oturduğun yerde.

• Kim doğrusunu biliyor kim haklı bilmiyorum ama benim kafam fena halde karıştı
  • arkadaş rx280 ile hd 7970 arasında ne fark var ? adam 450 tl ye 7970 satıyor allahdan korkun ya 3930k ile 4690k arasındaki farka bir göz atın derim bilmediğiniz konuda konuşmayın
  • i7 3930K ile ASUS P9X79 Deluxe i 1400 liraya alabilirim. Ne diyorsunuz?
  • yusufahmet16 Y kullanıcısına yanıt
    1350 tl çünkü ben 3930k cpu ve rampage 4 extremyi 1400 tl ye aldım ama o fiyatada alınır dolar yükseldi
  • Akhenaton. kullanıcısına yanıt
    SPam yapıyorsun bu bir...

Diğer yandan al 3930k ver su sogutmayı yüklen oc ye bas voltajı sonra garantisi biterken elden cıkart... nekadar zekisin sen öyle...
  • 4690k ne ya 4 çekirdek cpu ya o kadar para verilirmi onu alcağına fomdan 4 çekirdek q8400'ü 100 tl ye alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenaton. -- 1 Eylül 2014; 10:52:15 >
  • quote:

4690k ne ya 4 çekirdek cpu ya o kadar para verilirmi onu alcağına fomdan 4 çekirdek q8400'ü 100 tl ye alırım

Cahilliğini şu an mükemmel anlatıyorsun. Q8400 ile 4690K karşılaştıran ve neredeyse bir tutan tek bilinçsiz sensin.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufahmet16

i7 3930K ile ASUS P9X79 Deluxe i 1400 liraya alabilirim. Ne diyorsunuz?

Dostum dinleme şu adamı sadece elinde patlayan malı sana satmaya çalışıyor. Bilgisayardan bir şey anladığı yok spam yapıyor.
  • arkadaş 4 core deilmi demek istediğim oyun oynicaksan ekran kartı alırsın 4 core bir cpu ya bu saatden sonra 800-900 tl verilirmi ? allah allah ya
  • quote:

arkadaş 4 core deilmi demek istediğim oyun oynicaksan ekran kartı alırsın 4 core bir cpu ya bu saatden sonra 800-900 tl verilirmi ? allah allah ya

Yav sen ne kadar cahiil bir insansın bir de utanmadan yağ gibi üste çıkıyorsun ! O 4 çekirdek cpu AMD'nin 8 çekirdeklerinin üstünde tepinip duvardan duvara fırlatıyor. Senin dediğin işlemci 32nm ve 2011 yılında çıkmış eski bir işlemci. Ona bas O.C sonra işlemci elinde kalsın. Hadi git kumda oyna.
    Bikere önce terbiyeli ol...
    Oc için üretiliyor eve o yüzden hangi düzzeyde oc yaptıgın , ne akdar voltaj yüklediğin, hangi derecelerde kullandıgını dlayısıyla o işlemcinin ömrünü nekadar kısalttıgın hakkında fikrimiz yok ama tam garanti süresi dolarken satıyor olman elimde patlamasın istiyorum nereden kurtarırsam kardır düşüncesinden ibaret...

4 çekirdek muhabbetine gelince bana bi söylesene dalagından sallayan küçük kardeşim en çok çekirdek kullanan oyun kaç çekirdek kullanıyor...
  • 4 çekirdek üstünde kullanan oyun var mı ki?
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    adam bakya tam fail 3930k cpu ile 4930k arasındaki fark yok denecek kadar az yeni çıkan oyunlar 6 core destekliyor kafanız basmıyormu arkadaş birde üste çıkmaya kalkıyolar ya tam komedi
    6 çekirdek destekleyen yeni cıkan bir oyun söyle
  • yusufahmet16 Y kullanıcısına yanıt
    Bak kardeşim senin alacağın pc'nin bana bir faydası yok o arkadaşıda tanımam ama iknci el bölümünde görüyorum olay şu ondan al veya alma bekle fomda araştır ama acele etme bilen insanlara sor soruştur eminim doğru kararı vereceksindir bir kere şunu bil cpu bozulmaz kolay kolay bozulsda intel yenisini göderir bu konuda şüpe olmasın ve kesinlikle bu saatden sonra 4 çekirdek bir cpu alma bu sana son tafsiyemdir 4 çekrdek cpu lar artık tarih oldu sadece intelin orta seviyede pazarlama tekniği başka bir şey deil git q8400 al oda 4 çekirdek fomda 100 tl bu sana son tafsiyem ve tekrar ediyorum acele etme çok iyi araştır anların dediği sistemi cpu'yu satmaya kalksan fiatı yerlerde sürünür ve 3930k hd 7970 16 gb ram olan bir sistemi zaten satarsın ben fomdan bu sistemi 2500 ye topladım ve mac yükleyerek 4300 tl ye sattım gelen para ile 30 inç bir monitör ve ayni sistemin daha iyisini fomdan topladım iyi şanşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenaton. -- 1 Eylül 2014; 11:13:18 >

• Cehaletin ve yalanciligin daniskasi...4 çekirdek üstü destekleyen oyun söyle dedik söyleyemedi çünkü yok...
    Amaci reklam yapmak garantisi bitmek üzere olan malini elden cikartmak.
    Islemcilerde bozulur anakartlarda özellikle sinirlari zorlayan oc denemeleri ömrü kisaltir..
    Garantisi biten birürünün yenisini kimse kimseye göndermez...
    45nm teknolojili 1333 mhz destekli 2.66ghz q8400 islemciyide 4690k ile bir tutumak cahilligin daniskasi...
    2011 soket islemcilerinkullanim alani oyundan cok agir islerdir.
    yalandan kim ölmüs salla sallayabildigin kadar..

bu arada 3770k kullanıyorm kendi kullandıgım aletin fanboyu olma yasını çoktn geçtim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 1 Eylül 2014; 11:17:50 >
    hackintosh kullanıyorum yedi yıldır oyun oynamam bir zamanlar grid oynuyordum yine oynayacağım zaman giriyorum windowsa patır patır oynuyorum 6 çekirdek desteklememesi oynanmayacak anlamına gelmiyor ve yeni oyunlar 6 core destekli olicak malımın garantisine gelince 40 sene daha garantisi var :) o arkadaşdan almasın beklesin başka birinden alsın amaaa gidip core i5-4690k almasın çünkü bu cpu core i5'in elden geçirilmiş halinden başak bir şey deildir nokta
    Bak söyle izah edeyim şimdi senin nikin i5-4690k olsun ve nikindeki k harfini çıkartınca ne olur osurrr ayni şey
  • işte böyle intel core i5 serisine bir k harfi koyarak milleti keklemeye çalışıyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.