Şimdi Ara

***SİSTEM OLUŞTURULDU.ÖNERİLERİNİZ BEKLENİYOR.***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SOKET 939 AMD-ATHLON 64 3000+ 939 VENICE
    SOKET 939 ASUS-A8N SLI
    DDR SDRAM TWINMOS-1 GB 400 DUAL
    PCIE MSI-6600GT TD128E
    SATA SAMSUNG-200 GB SATA2 NCQ 1
    TFT LCD SAMSUNG 713N 17"SİYAH
    FLOPPY DİSK SÜRÜCÜLER MITSUMI-FDDB
    CD SÜRÜCÜLER LG-52XB
    DVD YAZICILAR LG-DVD-RW
    KASA AOPEN-H600B28 400W
    KLAVYE-MOUSE SET MICROSOFT-SET SIYAH

1350$ KDV DAHİL

EVET ARKADAŞLAR ONAYINIZI BEKLİYORUM.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

• Bana kalırsa güzel bir sistem ancak bana biraz pahalı gibi geldi fiyat araştırmasın daha da genişletmen gerekecek, ayrıca 939 3000+ işlemciyi kolay bulamayacağını bilmen gerekir
  • güze bir sistem olmuş kardeş hayırlı olsun. DVD-RW ni NEC marka alırsan daha ii olur kardeş. Bide ekran kartını ati x800-GTO fireblade öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan_54

güze bir sistem olmuş kardeş hayırlı olsun. DVD-RW ni NEC marka alırsan daha ii olur kardeş. Bide ekran kartını ati x800-GTO fireblade öneririm
    ÖNERİLERİNİZİ HEMEN DEĞERLENDİRİYORUM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbata

ÖNERİLERİNİZİ HEMEN DEĞERLENDİRİYORUM.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kmp16

Bana kalırsa güzel bir sistem ancak bana biraz pahalı gibi geldi fiyat araştırmasın daha da genişletmen gerekecek, ayrıca 939 3000+ işlemciyi kolay bulamayacağını bilmen gerekir
    DAHA UCUZA BULABİLECEĞİM BİR YER VARSA YAZABİLİRMİSİN.

• quote:

quote:

Bana kalırsa güzel bir sistem ancak bana biraz pahalı gibi geldi fiyat araştırmasın daha da genişletmen gerekecek, ayrıca 939 3000+ işlemciyi kolay bulamayacağını bilmen gerekir

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun.gerçekten güzel bir sistem.ekran kartını ati x800gto de alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: KeanuReeves

hayırlı olsun.gerçekten güzel bir sistem.ekran kartını ati x800gto de alabilirsin.

Alıntıları Göster
    bence ekran kartını daha güzel birşey al. seti microsoft yerine a4 falan al ve cd sürücüyüde sallayıp o parayla 6600gt nin üzerine koyup x800gto al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beorn26

bence ekran kartını daha güzel birşey al. seti microsoft yerine a4 falan al ve cd sürücüyüde sallayıp o parayla 6600gt nin üzerine koyup x800gto al.

Alıntıları Göster
    bence birazdaha parya kıyıp cpu yu yukselt yanılmıyorsam

o cpu 1800mhzde calışıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sepulturgay

bence birazdaha parya kıyıp cpu yu yukselt yanılmıyorsam

o cpu 1800mhzde calışıyordu

Alıntıları Göster
    bence işlemcin çok iyi 1.8 ghz de çalışıyo ama o.c. potansiyeli çok yüksek çok rahat 2.5 ghz sınırına çıkıyo. 6600gt yerine bence biraz paraya kıyıp 6800gs falan alabilirsin çünkü biliyosun günümüz oyunları çok sistem istiyo. Samsung 713N yerine Phlips 170X6FB alabilirsin çünkü bu modelde 0 ölü piksel garantisi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: running_wild

bence işlemcin çok iyi 1.8 ghz de çalışıyo ama o.c. potansiyeli çok yüksek çok rahat 2.5 ghz sınırına çıkıyo. 6600gt yerine bence biraz paraya kıyıp 6800gs falan alabilirsin çünkü biliyosun günümüz oyunları çok sistem istiyo. Samsung 713N yerine Phlips 170X6FB alabilirsin çünkü bu modelde 0 ölü piksel garantisi var.

Alıntıları Göster
    1- Ekran kartını değiştir. X800GTO (Sapphire) < 6800 GS (Farketmez) < X850XT (Sapphire)
    2- Optik yazıcılar da LG yerine Sony ve NEC öneririm.
    3- Microsoft set faresi iyi değil. Sana önerim A4Tech < Logitech şeklinde
    4- O anakartla o/c yapman çok zor. DFI, Epox veya Abit öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Neosis

1- Ekran kartını değiştir. X800GTO (Sapphire) < 6800 GS (Farketmez) < X850XT (Sapphire)

Alıntıları Göster
    işlemciyi 3000 alıyorsan oc yapman mantıklı olur bunun içinde dfi lanparty ultra -d iyi bir anakart seçeneği olur.aopende kasada klasik olma yolunda.değişik birşey olsun dersen aspire x_cruisere bak bide

http://www.eksenbilgisayar.com/default.php?cPath=1_45&sort=3a&stokf=&onlist=&faf=&altff=&ustff=&filter_id=437&osCsid=ea6ec3c59e258636dc9fc8588a341aa3

• quote:

Orijinalden alıntı: TenRose

işlemciyi 3000 alıyorsan oc yapman mantıklı olur bunun içinde dfi lanparty ultra -d iyi bir anakart seçeneği olur.aopende kasada klasik olma yolunda.değişik birşey olsun dersen aspire x_cruisere bak bide

http://www.eksenbilgisayar.com/default.php?cPath=1_45&sort=3a&stokf=&onlist=&faf=&altff=&ustff=&filter_id=437&osCsid=ea6ec3c59e258636dc9fc8588a341aa3

Alıntıları Göster
    Ekran kartı dışında herşey çok güzel. Ekran kartını 6800GS yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethesta -- 2 Ocak 2006 12:54:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bethesta

Ekran kartı dışında herşey çok güzel. Ekran kartını 6800GS yap

Alıntıları Göster
    TAVSİYELERİNİZ ÜZERİNE EKRAN KARTINI DEĞİŞTİRİYORUM.FAKAT ANAKART KAFAMI ÇOK KARIŞTIRIYOR.OYUN,OVERCOLCK VE DE DİĞER ALANLARDA İYİ PERFORMANS VEREN BİR ANAKART LAZIM.FİYAT 180$ GEÇMEMELİ.BİDE FANI FAZLA SES ÇIKARMAYAN BİRŞEY OLSUN.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.

• quote:

TAVSİYELERİNİZ ÜZERİNE EKRAN KARTINI DEĞİŞTİRİYORUM.FAKAT ANAKART KAFAMI ÇOK KARIŞTIRIYOR.OYUN,OVERCOLCK VE DE DİĞER ALANLARDA İYİ PERFORMANS VEREN BİR ANAKART LAZIM.FİYAT 180$ GEÇMEMELİ.BİDE FANI FAZLA SES ÇIKARMAYAN BİRŞEY OLSUN.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.

Alıntıları Göster
    Arkadaşım anakarta 180 dolar vermeyi düşünebiliyorsan sistemin pahalı lafı boş oluyor tabiki, pahalı derken alışveriş yapılan toptancılar farklı olunca fiyat farkıda oluyor haliyle. Fiyat araştırması yap derken demek istediğim diyelim A bilgisayarcısı monitörü 150$ a satarken B bilgisayarcısı aynı ürünü 145$ rada satabiliyor, haliyle daha hesaplı olan yeri tercih etmek sana kalmış, sistem genelde güzel iyi günlerde kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: kmp16

Arkadaşım anakarta 180 dolar vermeyi düşünebiliyorsan sistemin pahalı lafı boş oluyor tabiki, pahalı derken alışveriş yapılan toptancılar farklı olunca fiyat farkıda oluyor haliyle. Fiyat araştırması yap derken demek istediğim diyelim A bilgisayarcısı monitörü 150$ a satarken B bilgisayarcısı aynı ürünü 145$ rada satabiliyor, haliyle daha hesaplı olan yeri tercih etmek sana kalmış, sistem genelde güzel iyi günlerde kullan

Alıntıları Göster
    Anakart olarak Epox 9NPA + Ultra modelini almalısın gerçi piyasada bulmak zor bu aralar
    140 + kdv

• quote:

Orijinalden alıntı: R@J@

Anakart olarak Epox 9NPA + Ultra modelini almalısın gerçi piyasada bulmak zor bu aralar
    140 + kdv

Alıntıları Göster
    Bence seçtiğin Asus anakart gayet güzel bir anakart
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bethesta

Bence seçtiğin Asus anakart gayet güzel bir anakart

Alıntıları Göster
    EĞER O.C YAPILACAKSA ASUS TA İYİ BOARD TABİ EPOXTA ALINABİLİR EKRAN KARTINIDA ALMIŞKEN BİRAZ DAHA İYİ BİŞİ AL 6800 GS VEYA X800 GTO ALABİLİRSİN AMA SENDE GÜZEL SİSTEM YAPMIŞSIN YANİ FAZLA KASMAM DİYORSAN YAPTIĞIN İYİ

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Barbata

quote:

fiyat gayet uygun. daha ucuza belki bulursun ama ugrasman lazim. iyi fiyat almissin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sekerrenk

quote:

Orjinalden alıntı: Barbata

quote:

fiyat gayet uygun. daha ucuza belki bulursun ama ugrasman lazim. iyi fiyat almissin.

Alıntıları Göster
    islemci malesef elimde yok ama piyasada da oldukca az eger bulabilirsen cok iyi bir islemci..

• quote:

Orijinalden alıntı: Neosis

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Neosis

NEye dayanarak overclock yapmasının çok zor olduğunu söylüyorsun. Bende premium modeli var gayet güzel overclock oluyo. Bende 3000+ venice'i 2520Mhz'de kullanıyorum günlük stabil bi şekilde . Kassam 2700-2800 görür . Alıvcaksan Asus A8n-sli'nin premium modelini al 190$ civarında. Fan yerine pasif soğutucusu var . Ses sorunu olmuyo. Diğer anakartların fanların çok kolay bozuluyo ve ses yapıyolar.
    Ayrıca stabilite açısından çok iyi asus.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.