Şimdi Ara

Sistem Öneri,Tavsiye [8000TL] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şuan mümkünse bilgisayar bileşenlerine bu kadar yüksek yatırım yapmayın amd zen mimarili işlemci çıkardıgında rekabet olursa dogal olarak fiyatlar düşecektir aynı zamanda ekran kartı pazarında da 2 firma amd,nvidia yeni polaris,pascal mimarili kartlarını piyasaya sürecek eger ikiside yakın performans sergilerse tercih edilen taraf olabilmek için iki firmada fiyat kırmak zorunda kalabilir şuan ki paranızla çok çok daha iyi sistem alabilirsiniz tabi işinizin aciliyeti yoksa eger bi yerden başlamak istiyorsanız işlemci anakart ram kasa psu islemci sogutucu harddisk ssd gibi bileşenleri alıp kuruluma başlayabilirsiniz işinizi görücekse işlemcinin üzerindeki onboard gpu ile bir süre idare edebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • viper. V kullanıcısına yanıt
    Dostum sadece oyun amaçlı bir sistem için 8000TL vermek bence pek doğru bir karar değil lakin bu birazda maddi durum ile alakalı sıkıntı yok ise alınabilir tabi benim sana önerim şu olacaktır kısaca; 980 + 60Hz monitör yerine 970 + 144Hz bir monitör almak daha mantıklı olur
  • sadece oyun için değil hocam , oyun 3. 4. planda.
  • Yorum yapan herkese teşekkür ederim , ekran kartı siparişini verdim diğer parçalarıda yarın vatandan alacağım. Tüm parçalar geldiğinde ilk postu editleyip resimde ekleyeceğim. 980+60hz mönitörde karar kıldım.
  • Hayırlı olsun Grafik programları derken adobe programları mı?

• cimbomlusinan kullanıcısına yanıt
    solid , 3dmax.
  • viper. V kullanıcısına yanıt
    Biraz geç oldu ama gtx 980 fiyatına gtx 980 ti ile kapışan(biraz arkasında kalıyor) r9 fury x var 2k fiyatı vardı ama olsun 980 zaten güzel bir kart.
  • Selamlar ilk önce sistem tavsiyemi yazayım;

MSI Nvidia GTX 980 Ti Golden Edition 6GB 384Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı (GTX 980TI GAMING) (msi 980tinin soğutma ve oc iyileştirmesi yapıtığı gold sürümü 1.evgaCS980ti 2.bu kart bence)
    AeroCool Aero 800 USB 3.0 4xFan 750W Siyah ATX Kasa (AE-AERO800-750) (highpowerin ürettiği kaliteli psusu var)
    Intel Skylake Core i7 6700K 4.0GHz 8Mb Cache LGA1151 İşlemci
    MSI Z170A GAMING M5 Intel Z170 Express 3600MHz(OC) DDR4 Soket 1151 ATX Anakart + Steelseries Kinzu V3 Mouse Hediye
    Corsair Vengeance LPX 8GB 2666MHz DDR4 Ram CMK8GX4M1A2666C16R x 2adet (stabil ramlerden fiyatına göre CASlatency leri iyi )
    Antec KUHLER H2O 1250 Max Performans Sıvı Soğutma Sistemi (2 tane fan üzerinde pompası var daha çok sıvı sirkülasyonu )
    Samsung 850 EVO 500 GB 540MB-500MB/s M.2 Sata 3.5" SSD MZ-N5E500BW (m2 arayüze sahip. sata arayüzü ile aynı fiyat)
    BenQ XL2411Z 24" 1ms (Analog+DVI+HDMI) Full HD Led Monitör (144hz 1ms özellikleri ile öne çıkıyor )
    8050 tl civarı HB den toplanıyor araştırılırsa 300 tl daha aşağısına toplanır...
    gtx 980ti alım gücü olan bir kişi bence monitörünü 144hz den aşağı almamalı, tearing problemi çok yaşarsınız. Kesin çözüm g-sync dir ama oda şu aralar çok pahalı.
    144 ile 60hz arasındaki farkı anlatamayız gidip kendiniz deneyin derim.

monitörleri hep ikinci plana atıyoruz. Ancak oyun deneyimini keyifli hale getiren en önemli unsurlardan biri.

• 6700K
    Msi gaming m7 z170
    16 gb ddr4
    Gtx 980 ti
    Zalman ms 800
    Evga b2 750w
    Ssd 850 pro 256 gb
    Wd blue 1 tb

• Öneride bulunan herkese teşekkür ederim , sistemin tüm parçalarını bugün aldım , kendim montaj yaptım ilk kez desktop pc montajı yaptım baya uzun sürdü belimi hissetmiyorum şuan ama yine de keyifliydi , ilk postu editleyip resimde attım bakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.