TOPLAM 3362TL yapıyor KDV dahil.. Bu işlemciye stock fan çok idare etmicektir biliyorum.1-2 ay içersinde Corsair H80i takıcağım.. Bütçemi çok zorladım.. Bilgisayarı başta photoshop ve sonrasında oyun oynamak için alıyorum.Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.. Topladığımdan daha uygun birşey yaparsanız mutlu olurum
Teşekkürler şimdiden..
quote:
Orijinalden alıntı: BoW_WoW
Arkadaşlar bende 3000-3500 liralık bir sistem topladım..
Zalman z11 Plus'a en fazla 30 cm Ekran kartı sığıyor diye biliyorum,sorun çıkarabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: gktrKrgz
quote:
Zalman z11 Plus'a en fazla 30 cm Ekran kartı sığıyor diye biliyorum,sorun çıkarabilir.
Kartın uzunluğuna bakamadım.. Diğer bi seçenek Z5 Plus'dı onda 33cm lik bir boşluk var diye biliyorum. Varmı kasa öneriniz?
Ekran kartını novadan veya teknobiyortikte alın 200 TL kar. Kasayıda 400r yapın bence HDD Barracuda olsun Seagate Ramler 2x4 olsa
Çok daha verimli olur bence
quote:
Burda eksik,gözünüze batan birşey varsa önerilerinizi bekliyorum..
TOPLAM 3362TL yapıyor KDV dahil.. Bu işlemciye stock fan çok idare etmicektir biliyorum.1-2 ay içersinde Corsair H80i takıcağım.. Bütçemi çok zorladım.. Bilgisayarı başta photoshop ve sonrasında oyun oynamak için alıyorum.Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.. Topladığımdan daha uygun birşey yaparsanız mutlu olurum
Ram konusuna gelince 32kapasiteli anakartı 4 lük ramlerle doldurmak istemiyorum..ilerde satarken pek bir para etmicek o 4ler.. tek slot 8 alırım ama 2 tane 4 almam :) arada performans olarakda uçurum olmaz diye düşünüyorum..
Kasada neden bilmiyorum ama zalman'a takılı kaldım.. z11 den önce z5 plus'la ilgileniyodum.Ekran kartı için 33cm lik bir boşluğu var bu kasanın.. Anakart'a gelince fiyat olarak biraz yüksek geldi bana crosshair.. parçaları kadıköyde eski çalıştığım bir bilgisayarcıdan alcam..yukarda topladığım fiyatın aşşa yukarı %10unu ödemiyorum o yüzden.. yani bana 3000 civarı bir paraya denk gelicek aldıklarım.. ramlerin hızları çok yüksek değil.ve daha önce 3 kez asus amd anakart yaktım.O yüzden bu konuda asusdan uzak duruyorum biraz..ki bu kart ne kadar iyi olsa bile :)
Psu konusuna gelince.gayet iyi bir alet belliki..keşke modülerde olaydı daha güzel olurdu..zira o kadar çıkışı kasada biyerlere sokuşturmak iş açıkcası :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme