Şimdi Ara

sistem önerisi tavsiyesi, bütçe 4500 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, mimari animasyon ve teknik çizimlerde kullanmak üzere sizlerden monitör vs hepsi dahil bir sistem önerisi talebimiz var. Bizim ekmek teknesi için kıymetli tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Kullandığınız programlar autocad 3dmax sketchup mı?
  • Merhaba kardeşim, bu fiyata güzel sistem olur. Çok acelesi var mı? AMD'nin yeni işlemcilerini beklemekte fayda var ama beklemek istemiyorsanız şöyle bir sistem önerebilirim. Site Sinerji'dir. Piyasada çizim ise NVIDIA algısı var fakat 8 GB VRAM daha fazla işinize yarayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayjan -- 15 Ocak 2017; 22:26:33 >
  • Issızbiradam kullanıcısına yanıt
    3ds max, Lumion, Autocad ve Photoshop kullanıyorum. İ7 işlemci ve 16gb ram olursa çok iyi olur. Biraz vaktim var. Önerilerinizdeki fiyat yükselirse bekleyebilirim. Bir kere alabileceğim bir cihaz olacak. Nokta atışı yapmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayjan

Merhaba kardeşim, bu fiyata güzel sistem olur. Çok acelesi var mı? AMD'nin yeni işlemcilerini beklemekte fayda var ama beklemek istemiyorsanız şöyle bir sistem önerebilirim. Site Sinerji'dir. Piyasada çizim ise NVIDIA algısı var fakat 8 GB VRAM daha fazla işinize yarayacaktır.

Yukarıdaki sistem güzel
  • berkayjan kullanıcısına yanıt
    rx 480 modeline bakıyorum şuan 1377 lira. Sizin nasıl o kadar ucuz gözüküyor?
  • 128GB lik ssd yetmez minimum 250GB lık bir ssd olmalı
  • berkayjan kullanıcısına yanıt
    Çok acelem yok. Bir kez alabileceğim bir sistem. Önereceğiniz sistemlere göre bütçenin oluşması için de bekleyebilirim. Mimari modellemede kullanılacak bir program olacak. Alabileceğim işlerin kapasitesi, zamanında yetişmesi vs... Beni üzmeyecek bir sistem olmalı.
  • Verdiğim bütçeden bağımsız sistem önerebilirsiniz. Acelem yok. İlgilendiğiniz için teşekkürler
  • Senin de belirttiğin gibi işlemci kesinlikle i7 olmalı. Renderda i7 ile i5 arasında nerdeyse yarı yarıya fark oluyor. Oyun vs desen i5 alır geçersin ama işin içine render girdimi i7 den aşağısını almak yazık olur.

Sana şu sistemi öneririm

http://novabilgisayar.com/pc.asp

• StarForce kullanıcısına yanıt
    bu konuda detaylı bilgiye sahip değilim, sadece malumatlarım var. ekran kartında nvidia quadro serisinin iyi olması gibi. yeni mezunum. tavsiyeleriniz çok çok önemli. teşekkürler
  • StarForce kullanıcısına yanıt
    Yukarıdaki sistemi yazan arkadaşın dediği gibi rx 480 in 8gb belleği iyi işe yarayacaktır. Zaten oyunlardada da 480 8gb 1060 6gb dan bile daha iyi artık. Yalnız bu tarz işlerde nvidianın önceliği olabiliyor. Ama bir yandan da CUDA çekirdekleri açısından nvidia XX70 seviyesinin altında zayıf olduklarından renderda iyi performans vermiyorlar diye biliyorum. Kısacası iyi bilen biri bu bilgiler arasındaki dengeyi söyleyip bizi bir aydınlatsa iyi olur. Ben sadece duyduklarımı söyledim. Şu durumda optimum nedir bilmem. Ayrıca ence bu tarz sistemler mesleki olacağından baştan verilecek ekstra paradan çekinmemek lazım. Böyle bir işte i7 hakikaten şart. Hatta bütçe olsa X99 çipsetine 6-8 çekirdekli bir i7 dizilmesi gerekirdi. Şu durumda bence giriş seviyesi 600 lira civarına iyi bir Z170 ana karta (imzamdaki gibi) 6700K ve iyi bir soğutucu almak daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. 7700K derdim de 6700k ile 7700k arasında overclocklandıklarında hiçbir fark olacağına inanmıyorum. AMD Ryzen işlemciler bekleniledebilir. Ya da 2. el 5820k 5930k gibi yüksek çekirdekli X99 çipsetli sistemlere bakılabilir. Ekran kartı olarak da 2. el GTX 980Ti hoş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 15 Ocak 2017; 23:21:39 >

• Vatan pcye bulasma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    gereksiz pahalı olduğunu duymuştum...
  • Evet söylediğiniz gibi... Sistem takılıp iş gecikirse o işi kaybetmenize neden olabilir. Çok iyi bir sistem şart. Bekleyebilirim. Aslında konu başlığı mimari modelleme ve animasyon için fiyattan bağımsız bir sistem önerisi olmalıydı...
  • life_collection kullanıcısına yanıt
    Aynen ve sorumsuz bir firmadir.

cizimlerinin basarilarini dilerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

rx 480 modeline bakıyorum şuan 1377 lira. Sizin nasıl o kadar ucuz gözüküyor?

Merhaba Sinerji'de sepete attığınızda ürünlerin KDV'siz fiyatı gözüküyor. Yani ürünün fiyatı o değildir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.