Şimdi Ara

sistem önerisi yardım lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kısıtlı bir bütçem var. internet cafenin pc leri güncellemek istiyorum. bana bu sistem 4-5 sene kadar gidermi acaba? fiyatı yükseltecek önerilerde bulunmazsanız sevinirim. 40 tane kadar almam lazım :)

IGABYTE GA-H61M-S2PV Intel H61 Soket 1155 DDR3 1333MHz SATA 2.0 USB 2.0 VGA&DVI Anakart
    INTEL Pentium G2020 Soket 1155 2.9GHz 3MB Cache 22nm İşlemci
    SAPPHIRE HD7770 Edition GDDR5 1GB 128Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı
    PATRIOT 4GB Signature DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Ram
    SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    EVEREST EAGLE EC335 400W MidT ATX SİYAH KASA

bu sistem vatanda indirim varken yaklaşık 725 tl ye mal oluyor şu anki kurla. (1939)
    bu sistem kasmadan oynarmı sıkıntı yaratır mı? lütfen görüşlerinizi yazın arkadaşlar..
    oyunlardan kastım aklınıza ne gelirse :) tşklr

• o ram stoklarda yok onun yerine corsair 4gb tek modül xms3 alın. gerisi gayet yerinde tercih.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkolar

o ram stoklarda yok onun yerine corsair 4gb tek modül xms3 alın. gerisi gayet yerinde tercih.

hay saolasın içimi karartmadın :) ram sorun olmaz 2 dolar fazla verdinmi başkasıda alınır. benim korkum işlemci anakartta sıkıntı olurmu acaba.. yerinde dediğine göre sıkıntı yok :)
  • o fiyata amd de Athlon II alınır ancak pentium g2020 eğer ekran kartı alınırsa kesinlikle daha iyi bir cpu dur. eğer ekran kartı olmasaydı amd a10 5600k alınırdı.

sistem olarak güzel ancak 4 yıl boyunca oyunları sorunsuz oynatırmı bilemem. en azından low da olsa oynatır
  • Cafe için arkadaşın dediği gibi RAM değişikliği ile birlikte süper olur. Kimse de internet cafede en yeni oyunları ultrada oynamayı beklemez zaten. Cafe için ideal kısacası. Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Edition -- 10 Ağustos 2013; 22:37:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Edition

Cafe için arkadaşın dediği gibi RAM değişikliği ile birlikte süper olur. Kimse de internet cafede en yeni oyunları ultrada oynamayı beklemez zaten. Cafe için ideal kısacası. Hayırlı olsun.

şu an bu sistemi kullanan bir arkadaş var. pc de deneme yapma şansım olmadı ama bir çok oyunu yüksek ayarlarda oynadığını söylüyor..
  • evet prototype pes call of duty crysis 1 medal of honor gibi oyunlar elbette oynanır ancak yeni nesil oyunlar için konuştum. crysis 3 metro last night battlefield 3-4 far cry 3 total war empire ve üstü bu oyunlar tekleyecektir. özelikle yüksek çözünürlükte. low veya medium da rahat oynatacaktır ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkolar

evet prototype pes call of duty crysis 1 medal of honor gibi oyunlar elbette oynanır ancak yeni nesil oyunlar için konuştum. crysis 3 metro last night battlefield 3-4 far cry 3 total war empire ve üstü bu oyunlar tekleyecektir. özelikle yüksek çözünürlükte. low veya medium da rahat oynatacaktır ama

anladım üstadım :) oynattığı sürece sıkıntı yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.