arkadaşlar 3-4 gün önce bi lap top aldım mediamarkt tan we ilk gün biraz wow oynadım shamankarakter actım 21 LvL a kadar kastım ancak 4 gün sonra oyunu tekrar actıgımda oyun kasmaya basladı aslında normalde hiç kasmıyor sehirlerde kosarken hiç bi yerde kasmıyor ancak bir moba saldırdıgım anda direk kasıyor onun dısında kastıgı bi durum yok yani ilk günlerde sorun yokken 3-4 gün sonra sorun cıkarması bana biraz garip geldi acıkcası
Adı=Intel(R) HD Graphics Family Üretici=Intel Corporation Yonga Türü=Intel(R) HD Graphics Family Dac türü =Internal Yaklaşık Topl. Bellek=1696 MB Geçerli görüntü Modu= 1366 x 768 (32 bit) (60Hz)
neden kastıgı konusunda bi fikri olan weya tawsiye werebilce olan warsa cok sewinirim acıkcası simdiden tesekkrler
Laptopundaki v tuşuda çalışmıyor sanırım.
Grafik özelliklerini kendisi otomatik olarak ayarlayabiliyor bazen ve en yüksek ayarlara almış olabilir.Oyunda esc ye basıp Options a gel ve tüm grafik ayarlarını en düşük seviyeye getirmeyi dene.
Ayrıca directx veya sürücülerden dolayıda yapıyor olabilir.Directx ve tüm sürücülerini güncelleyip tekrar dene.
ok cok saol deneyip sonucu yazıcam " v " çalışıyomuş ... :) bunlara takılmamak lazım bence ama yine de dikkat ederim bundan sonra v leri düzgün yazmaya
yardımı olmadı zaten en düşük ayarda denedim yine de olmadı
ctrl-alt-del yaparak, görev yöneticisinden çalışan programlara bak CPU kullanımları anormal bir durum var mı diye, virüs taraması yaptır.
quote:
Orijinalden alıntı: MooNS_TR
arkadaşlar 3-4 gün önce bi lap top aldım mediamarkt tan we ilk gün biraz wow oynadım shamankarakter actım 21 LvL a kadar kastım ancak 4 gün sonra oyunu tekrar actıgımda oyun kasmaya basladı aslında normalde hiç kasmıyor sehirlerde kosarken hiç bi yerde kasmıyor ancak bir moba saldırdıgım anda direk kasıyor onun dısında kastıgı bi durum yok yani ilk günlerde sorun yokken 3-4 gün sonra sorun cıkarması bana biraz garip geldi acıkcası
Adı=Intel(R) HD Graphics Family Üretici=Intel Corporation Yonga Türü=Intel(R) HD Graphics Family Dac türü =Internal Yaklaşık Topl. Bellek=1696 MB Geçerli görüntü Modu= 1366 x 768 (32 bit) (60Hz)
neden kastıgı konusunda bi fikri olan weya tawsiye werebilce olan warsa cok sewinirim acıkcası simdiden tesekkrler
Konu hortlatmak gibi oldu biraz ama sebebi ısınma problemi olabilir cünkü aynısını bende yaşıyorum. Casper nirvana laptopum var 6gb ram 1gb ekran kartı felan filan vs. oyunu ilk açtığımda herşey iyi güzel ultrada kasmadan oynuyorum fakat kazayla ısınmaya başladığında kasılmalar oluyo. Senin laptopda da problem bu olabilir sıcaklığını bir kontrol et derim oyun kasarken.