Şimdi Ara

sistem özelliklerim yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben wow dünyasına yeni katıldım:) silkroad oyuncusuydm eskiden,malum joymax bitirdi oyunu benim sizlere bir sorum olacak arkadaşlar.bnm ram 1gb ve ekran kartım ati x1550 512 mb. warcraftın ilk cdyi alcam yarın.oyunu çalıştırır mı diye önceden size sormak istedim.iyi akşamlar iyi oyunlar

• Çalıştırır ama raid ve BG'lerde sorun olur. FPS çok dusuk olur.
  • cevap için çok teşekkürler.peki sorunun asıl kaynagı ekran kartımı sizce?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:37:8 >
  • wow u oynamak war oynamak war arkadaşlar.adam gibi oynamak istiyorsan en az çift çekirdek orta sınıf bir işlemci 2gb 667 ram we 128 bit lik orta derecede b ekran kartı yeter.fakat addon alr işe karışınca biliyorsunuz iş deyişiyor..
    @WirldPrN
    sadece işlemci deyiştirerek oynu iyi oynamak die bişi yoktur.fps de ekran kartı kadar wow da işlemcide çok önemli fakat baştada belirttiğim gibi wow çalıştırmak ayrı bişi akıcı oynamak apayrı bişey.
  • yorumlarınız için teşekkürler.oyunu kurduktan sonra en düşük seviyede oynayacagım.umarım sorun çıkmaz
  • eğer dunemaulda başlamak istiyosan seni recruit a friend yapıyım beraber kasarız bende alt kasıcam 3x xp geliyo aynı pt de kasılırken istiyosan e mail adresini pm ile at bende recruit ediyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: black.rain

wow u oynamak war oynamak war arkadaşlar.adam gibi oynamak istiyorsan en az çift çekirdek orta sınıf bir işlemci 2gb 667 ram we 128 bit lik orta derecede b ekran kartı yeter.fakat addon alr işe karışınca biliyorsunuz iş deyişiyor..

Dediğin sistemlerde bile raidlerde kasr.Çok fazla oynamadım ama kuzenin pc çift çekirdek 4gb ram 1gb(ddr3)ekran kartı buna rağmen bazı raidlerde azda olsa kasıyordu
  • Oynayacağın ayarlara bakar bu tabi,ama düşük yaparsan 10manlerde falan kasmaz yalnız efektlerden mahrum kalırsın,ben 25manlerde 2-3 fps ile oynuyorum o yüzden doğru dürüst dps yapamıyorum soğudum resmen ama 10 manler kasmıyo hemen hemen aynı sistem.
    ha kasmıyo dediğim 15-20 fps arası,zaten daha yüksek fpsde oynayamıyorum ya 800x600 çözünürlük en düşük ayarlar falan ekrana gömülüyorum,öbür türlü dikkatim dağılıyo hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper Tunga NOYAN -- 16 Haziran 2010; 2:33:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion41

eğer dunemaulda başlamak istiyosan seni recruit a friend yapıyım beraber kasarız bende alt kasıcam 3x xp geliyo aynı pt de kasılırken istiyosan e mail adresini pm ile at bende recruit ediyim

ok pm atıorm sana:)

oyunu yükledim arkadaşlar şu an için bi sıkıntı yok şükür:) umarım olmaz da:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.