Şimdi Ara

Sistem resimlerimiz (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
10
Favori
211.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sony MHC-RG333 Grovve Bass 240 Watt Rms :)

Sistem resimlerimiz

Sistem resimlerimiz
  • bu kadar kaliteli ve bi okadar insanın içini titretecek sistemlerin yanına kendi ses sistemimi koymuyorum.
    baktıkça içim gidiyor o setler bozulursa bilinki gözüm kalmıştır.haberiniz olsun
    birgün benimde olur inşallah hi-fi ses sistemim Allah nazardan saklasın güle güle kullanın dostlar
  • silelim resimleri o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: Garen Yöndem

silelim resimleri o zaman

cok espirilisin dostum muhahaha diyecek kadar gülebildinmi gercekten
  • hiç gözün kalmasın güzel kardeşim emin ol bir gün seninde olur allah önce sağlık versin mutluluk versin....
  • quote:

Orjinalden alıntı: can mühürdaroğlu

hiç gözün kalmasın güzel kardeşim emin ol bir gün seninde olur allah önce sağlık versin mutluluk versin....

İnşallah arkadaşım dediğin gibi yüce mevlam önce sağlık sıhhat versin cümlemize...
  • vistada ses sistemini nasıl degiştirebilirim.
  • Arkadaşlar herkese selamlar benim panasonicte ufak bi sıkıntım var ama bu ufak sıkıntı beni çok büyük oranda sıkıyo aşağıya verdiğim resimde görünen ekranın en sağına bakınız frontların 2 sindende sesin geldiğini gösteren bir ibare var bu resimde görünmeyen ise arka frontlar sub ve centre ibareleri çünki onları bir türlü açamadım yani ne kadar dvd vcd divx denediysem boşuna demo tuşuna basınca onların hepsini ekrana çıkartıyo ancak bir türlü onları nasıl açacağımı bulamadım ha ses 5.2 geliyo bu konuda sıkıntı yok ama niye göstermiyo yada onlar bunu göstermek için değilmi?? değilse ne için vallahi anlayamadım yardımlarınızı ekliyorum birde bu arada yeni resim hiç gelmiyo topicteki ilgi azalmış gibi beyler biraz canlandırın burayı
     Sistem resimlerimiz

• quote:

Orjinalden alıntı: forever_boy

fotoshop değil yeni center'ım

Sistem resimlerimiz

:) hoşuma gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: can mühürdaroğlu

Arkadaşlar herkese selamlar benim panasonicte ufak bi sıkıntım var ama bu ufak sıkıntı beni çok büyük oranda sıkıyo aşağıya verdiğim resimde görünen ekranın en sağına bakınız frontların 2 sindende sesin geldiğini gösteren bir ibare var bu resimde görünmeyen ise arka frontlar sub ve centre ibareleri çünki onları bir türlü açamadım yani ne kadar dvd vcd divx denediysem boşuna demo tuşuna basınca onların hepsini ekrana çıkartıyo ancak bir türlü onları nasıl açacağımı bulamadım ha ses 5.2 geliyo bu konuda sıkıntı yok ama niye göstermiyo yada onlar bunu göstermek için değilmi?? değilse ne için vallahi anlayamadım yardımlarınızı ekliyorum birde bu arada yeni resim hiç gelmiyo topicteki ilgi azalmış gibi beyler biraz canlandırın burayı
     Sistem resimlerimiz

yokmu bilen beyler????????????

• sa arkadaslar buyurun bu da benim sistem sinema ve oyun sistemim

samsung 40`` lcd tv
    Z-5500
    Sennheiser hd202 kulaklik
    sony mdr-205 kullaklik

Sistem resimlerimiz

Sistem resimlerimiz

• quote:

Orjinalden alıntı: dark_town

sa arkadaslar buyurun bu da benim sistem sinema ve oyun sistemim

samsung 40`` lcd tv
    Z-5500
    sony mdr-205 kullaklik

Sistem resimlerimiz

Sistem resimlerimiz

sistem deilde kasa dikkatimi çekti... bu arada o tv ile nasıl bilgisayar kullanıyorsun... şahsen ben olsam kontrol etmekte zorlanırım... benim için pc ekranı yada monitörü normal boylarda olmalı... malum göz kontrolü zor olur hemde o kadar kısa mesafeden o dev ekrana göz bozuk çalar gibime geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 4 Şubat 2009; 17:03:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mawoix

quote:

Orjinalden alıntı: dark_town

sa arkadaslar buyurun bu da benim sistem sinema ve oyun sistemim

samsung 40`` lcd tv
    Z-5500
    sony mdr-205 kullaklik

Sistem resimlerimiz

Sistem resimlerimiz

sistem deilde kasa dikkatimi çekti... bu arada o tv ile nasıl bilgisayar kullanıyorsun... şahsen ben olsam kontrol etmekte zorlanırım... benim için pc ekranı yada monitörü normal boylarda olmalı... malum göz kontrolü zor olur hemde o kadar kısa mesafeden o dev ekrana göz bozuk çalar gibime geliyor...

saolasin hocam Tsk ederim kasa nin boyutu cidden buyuk 60 cm yuksekligi var akillara zarar degil mi ama inan anca yetiyor aslinda tv uzerinden ben genelde pc yi kullanmiyorum iphone daha cazibeli oluyor Wi-fi modemim oldugu icin eger ki oyun oynamiyor yada film izlemiyorsam genelde iphone uzerinden bakiyorum ama muzik isin icine girince tabiki pc oynarken yada kullanirken zorluk cekmiyorsunuz yani her hangi bir zarari yok yaklasik 4 aydan beri kullaniyorum daha sorun olmadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark_town -- 4 Şubat 2009; 17:10:06 >

• Her ne kadar sizinkiler kadar iyi olmasada
    Minton HTS-612 Aldığım Gün Subwoferinden Pohpoh die ses gelmeye başladı bende içini açıp hoporlörü çıkarttım ve dışarı bi tane kablo çektim resimlerde kırmızı ile işaretledim kablo.Bi tane karton kutuya arabadan çıkarttığım 260 wattlık iki pıonner, 5wattlık 2 ve 10wattlık lık 1 tane hoparlör yerleştirdim.260 wattlık hoparlörleri subwoofer olarak kullanıyorum.Diğerlerini ise tweeter için kullanıyorum.Ses kalitesi mükemmel bence.1 Hafta İçinde içine elyaf doldurmayı planlıyorum.Eğer sizinde öneriniz varsa belirtebilirsiniz.
    2*260 watt=520 watt
    2*5 watt=10 watt
    1*10 watt=10 watt

Sistem resimlerimiz

Sistem resimlerimiz

Sistem resimlerimiz

Sistem resimlerimiz

• yok yok can katmak lazım bu başlığa .. hadi arkadaşlar paylaşıma devam...daha önce verdim ama bu sefer şekil başka

birde açıklama yapayım
    1 ay öncesi kadar Z5500 sahibiydim...yazıcaklarım asla bu modeli ve markayı kötüleme amaçlı değil...ses kalitesine ve duruşuna lafım yok..
    ama işte kara bahtım kör talihim

artık birisinin gözü mü kaldı nolduysa 2 ay içinde 4 sefer arıza verdi
    bende aynen kutulayıp geri verdim ve aynen de paramı geri aldım..
    ve kör olasıca huyum nedeni ile soğudum bi kere ve eski emektar SONY'ye geri döndüm...ama yakında süper sistem ile geri gelicem

herkeze hayırlı günler

Sistem resimlerimiz

• quote:

Orjinalden alıntı: kadirtngl

yok yok can katmak lazım bu başlığa .. hadi arkadaşlar paylaşıma devam...daha önce verdim ama bu sefer şekil başka

birde açıklama yapayım
    1 ay öncesi kadar Z5500 sahibiydim...yazıcaklarım asla bu modeli ve markayı kötüleme amaçlı değil...ses kalitesine ve duruşuna lafım yok..
    ama işte kara bahtım kör talihim

artık birisinin gözü mü kaldı nolduysa 2 ay içinde 4 sefer arıza verdi
    bende aynen kutulayıp geri verdim ve aynen de paramı geri aldım..
    ve kör olasıca huyum nedeni ile soğudum bi kere ve eski emektar SONY'ye geri döndüm...ama yakında süper sistem ile geri gelicem

herkeze hayırlı günler

Sistem resimlerimiz

kardeş bu sistemi beğenmion mu ya :D sony tek başına dev bir sistem :D bu arada tenis mi yapıyorsun???

• imzandaki yazıyı hatırlatırım kaliteli ses arıyışı hiç bir zaman bitmez
  • lafı komuşun bana :D
  • e öle ama sende yazdıgına göre biliyosun bu arayışın bitmiyeceğini

ya aslında yetio da artıo bile ama film izlemek için pek tatminkar değill o yuzden bi sinema sistemi kurmayı düşünüyorum yaza doğru
  • dorudur :D malum en az 5+1 lazım sana... nasıl bir set kurmayı düşünüyorsun???
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.