Şimdi Ara

Sistem resimlerimiz (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
10
Favori
212.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla çok çılgınca hedeflerim var aslında...Z5500 dinleyen biri olarak şimdi 5500 aşşa bişe almak olmaz

hatta bi 15 gün önce bi tane BOSE vardı ikinci el nakitite olmadıgı için kaçırdım...
    ama heralde ayrı ayrı kurarım..yani anfi hoparlör ayrı ayrı şekilde...

yamaha Rx-v350 tarzı bir amfi veya bi kaç daha model üst bişey
    yanında da jbl tarzı kule tipi sinema sistemi hoparlör takımı kurmak gibi bişey hedefim..ya da daha profosyonel BOSE tarzı bişey bakalım yaza kadar yolu var
  • yazın bende sistem alcamda odam 13m2 ve apartmanda yaşıyorum... odama göre çok güçlü bişi almak istemiyorum... malum son seste kullanamadıktan sonra ne işime yaricakki... ne alsam die kara kara düşünüyorum... şimdilik kafamda z5500 var acaba fazla mı benim odaya...
  • evet biraz fazla gibi..benım odam da 17 metre kare idi 5500 kullanırken...ilk aldıgımda getirdim kurdum ve aynen alıp oturma odasına götürdüm.

oturma odası 57 metre kare ve inanılmaz derece de fark oluo yani çok profosyonel bir sisem ufak odalarda film izlerken daha effeckler yayılmadan kayıp olabiliyor.

apartmanda yaşıyosan bir zor gibi gerçi bende apartmanda yaşıyorum ama 6 katlı apartmanın 5 katında da oturanlar özellıkle bi tanesi dahil sistem çılgını oldugu için rahattım

• 57 m2 oturma odası mı :D kardeş sizin ev stadyum mu???
  • en üst kat oldugu için zamanında önünde teras vardı.terası kapttırdım geçen sene o yüzden
  • terasında ayrı bi güzelliği oluyor nie kapattırdın ki... mesela terasa sistemi kurup açık havada müzik dinlemek zevkli olabilir... bu arada güzel manzara var mı??? yoksa binalara mı bakıyor ev???
  • işte tamda üstüne bastın manzara olmadıgı için kapattırdım zaten :)

bu arada arkadaşlar bu gün bi set dinledim harman kordon ve JBL karışımı aman yarabbi mide ağrısı sebebi
  • çok mu kötü :D
  • pm attım mavoix
  • buda benim canavar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga86 -- 4 Mart 2009; 13:22:03 >
  • Güzel sistem ama merak ettim Logitech ile birbirlerine bağlımı 2 sistem?
  • evt birbirine paralel bağlı oyun flimde logitech müzik te sony kullanıyorum. kolonların altına mermer koydum ses cok farketti herkeze tavsiye ediyorum

• biraz dağınık ama neyse artık
  • Buda benim ördek. Yok böyle temiz dengeli bir ses
    Dünyanın en tehlikeli 2.1'i diyorum
  • guzelmiş sistemler
  • quote:

Orjinalden alıntı: sercanyukksel

abi bu trafo 40 amperde ses verince gitme yapıomu bnde alcamda jameson usa774 kullancam

• buda benim sistemim elimde bütün fotolar yok olanalrı oydum bana fazlasıyla yetiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: papa het

Buda benim ördek. Yok böyle temiz dengeli bir ses
    Dünyanın en tehlikeli 2.1'i diyorum

hocam gercekten cok guzele benziyor.kolonlar kalite.bence en iyisini yapmıssın.5+1 i kullanamıycagıma gore bole guzel kolon koymayı yeğlerim.
  • abi bu cılgınlık ya.araba degerinde sistemler kolonlar var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: can mühürdaroğlu

Arkadaşlar herkese selamlar benim panasonicte ufak bi sıkıntım var ama bu ufak sıkıntı beni çok büyük oranda sıkıyo aşağıya verdiğim resimde görünen ekranın en sağına bakınız frontların 2 sindende sesin geldiğini gösteren bir ibare var bu resimde görünmeyen ise arka frontlar sub ve centre ibareleri çünki onları bir türlü açamadım yani ne kadar dvd vcd divx denediysem boşuna demo tuşuna basınca onların hepsini ekrana çıkartıyo ancak bir türlü onları nasıl açacağımı bulamadım ha ses 5.2 geliyo bu konuda sıkıntı yok ama niye göstermiyo yada onlar bunu göstermek için değilmi?? değilse ne için vallahi anlayamadım yardımlarınızı ekliyorum birde bu arada yeni resim hiç gelmiyo topicteki ilgi azalmış gibi beyler biraz canlandırın burayı

arka front !

Neyse;
    Sorunu o kadar yetersiz belirtmişsiniz ki.

Bu yanmıyor dediğiniz DVD player mı oluyor? resim DVD player resmimi?
    Yoksa AVR ekranı filanmı?

*DVD player resmi ise Dolby D 5.1 ses kaydı olan bir DVD le deneyin.
    *AVR ise; Player ile AVR bağlantısını Optic veya coaxial kablo ile yapın.

Son olarak ve en önemlisi. O resimdekiler ses çıkan hoperloları göstermez.
    İzlediğiniz DVD/VCD nin ses kaydının kaç kanal olduğunu veya AVR ise playerdan AVR ye kaç kanal ses geldiğiniz gösterir.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.