Şimdi Ara

Sistem resimlerimiz (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
10
Favori
212.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TBB

Bunlar da benden :)

Mahkemelik televizyonum ve arkadaşları :) Focaller, Marantzlar ve X2000 :)

[img=http://img7.imageshack.us/img7/2156/dsc00051iqs.th.jpg]

http://img7.imageshack.us/img7/1209/dsc00061jpu.jpg

http://img5.imageshack.us/my.php?image=dsc00060buz.jpg

Thumbnail olarak ekleyemedim...Link olarak geliyor malesef :(

@TBB Ankaradamı ikamet ediyosun? ve focalleri yeni mi aldın?Şayet yeni aldıysan nerden aldın? çünkü bir mağazada görmüştüm ben benimkileri almadan önce sonra satıldılar.Belki sen almışındır

• Sevgili Lion, hayır Ankarada değilim Eskişehirdeyim dostum...

Focalleri direk extreme audio dan almıştım 2,5 sene kadar önce.. kargo ile gelmişti tamamı... (anfi ve dvd player dahil)..

sende hangi modelleri var...ben gayet memnunum fakat ellerinde o zaman aynı renk takımdan olmadığı için değişik renklerde oldu malesef :(

center ayrı, 826V ler ayrı kalan sub ve diğerleri ayrı renk....:)

ama performans gayet yeterli ben memnunum....

bakalım tv için , yargıtaydan geldikten sonra karar, ne alacağım..ayrı bir topic açarım artık :)
  • kendi çapımızda sistemim buda benim
    panasonic 42pv500e
    creative gigaworks s750 ddts-100 decoder
    sony hdd 80 gb dvd recorder
    samsung vcd player(baba yadigarı)
    sunny 1030 sky uydu alıcısı

Sistem resimlerimiz

Sistem resimlerimiz

Sistem resimlerimiz

Sistem resimlerimiz

Sistem resimlerimiz

• sağlam cihazlar yerin biraz dar gibi:))
  • oda L şeklinde dar kısmına koydum pc orda değil ztn bi süreliğine orda duruyo nihayetinde küçük oda haklısın
  • bowers wilkons kardeşim sistemin çok güzel görünüyor.Sormak istediklerim var.Pc kasasının üzerindeki ses kartı snaırım doğrumu?Birde front speakerların biraz yüksekte duruyor sanırım kulak hizasını aşmış gibi geldi bana.Biraz aşağıya doğru eğersen iyi olur bence.Birde sen oradaysan hep valla multimedia cennetindesin Tvden aç bir müzik kanalı,masandada çay demlemek için teçhizatlarda görüyorumohh donanımıda aç bak keyfine

• Arkadaşlar sistemler çok güzel de, özellikler bowers wilkins'in sistemini görünce aklıma geldi bende çok istiyorum etrafımı bu hallere sokmak ama biraz kalabaıklaştımı odam tozdan sistemi göremez hale geliyorum bi süre sonra . Siz bu sistemlerin hergün tozunumu alıyorsunuz yoksa başka bi çözümümü var? Özellikler kabloların tozu inanılmaz bişey...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lion_koc

bowers wilkons kardeşim sistemin çok güzel görünüyor.Sormak istediklerim var.Pc kasasının üzerindeki ses kartı snaırım doğrumu?Birde front speakerların biraz yüksekte duruyor sanırım kulak hizasını aşmış gibi geldi bana.Biraz aşağıya doğru eğersen iyi olur bence.Birde sen oradaysan hep valla multimedia cennetindesin Tvden aç bir müzik kanalı,masandada çay demlemek için teçhizatlarda görüyorumohh donanımıda aç bak keyfine

teşekkür ederim hocam öncelikle haklısın frontlar yukarda ama bilerek yapılmış bir şey eve komşu geldiğinde çocuklar mıncıklayabiliyor ondan yani:)kasanın üstündeki ses kartı evet 2 parça ses kartı biri kasanın içinde kart biride dışarda dijital bağlantılar için modelide audigy 2 zs platinium pro benim ortamım böle bi tek pc karşı duvardaydı bi süreliğine oraya koydum ben

• Buda benim sistemim.Umarım beğenirsiniz.
     Sistem resimlerimiz
  • Benim ördekleri satılığa çıkardım ama koyayım
     Sistem resimlerimiz

Sistem resimlerimiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikarahal

Sistem resimlerimiz

herkesin sistem çok güzel.. allah daha iyilerini almak nasip etsin ama üstad seninki bose duruyor.. ve çok haşin duruyor sen o sistemden sonra başka bi sistemde ki ne olursa olsun hiç bi zevk alamıyosundur bendede z 5500 ve Bose around ear var... 1 dişte olsun bose olsun

•  Sistem resimlerimiz

Sistem resimlerimiz
  •  Sistem resimlerimiz

Sistem resimlerimiz

Sistem resimlerimiz

• off şu boselere bak yaw bizimkide sistemmi

gerekten çok güzel sistemleriniz var arkadaşlar güle güle dinleyin allah kazalardan korusun
  • en güncel
     Sistem resimlerimiz

Sistem resimlerimiz

Sistem resimlerimiz

• x540ün kontrol paneli ordda nasıl duruyor çözemdim ama gerçekten masanı güzel düzenlemişsin güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghan87

en güncel
     Sistem resimlerimiz
     Sistem resimlerimiz
     Sistem resimlerimiz

way bea nası bi sistemmiş..

• quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

quote:

Orijinalden alıntı: ghan87

en güncel
     Sistem resimlerimiz
     Sistem resimlerimiz
     Sistem resimlerimiz

way bea nası bi sistemmiş..

hangi sistemden bahsedion :D masaüstündeKi mi

• arkadaşlar lütfen sürekli şu resimleri kopyalamyın yarım saat sürüyo sayfanın açılması
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.