Thumbnail olarak ekleyemedim...Link olarak geliyor malesef :(
@TBB Ankaradamı ikamet ediyosun? ve focalleri yeni mi aldın?Şayet yeni aldıysan nerden aldın? çünkü bir mağazada görmüştüm ben benimkileri almadan önce sonra satıldılar.Belki sen almışındır
Sevgili Lion, hayır Ankarada değilim Eskişehirdeyim dostum...
Focalleri direk extreme audio dan almıştım 2,5 sene kadar önce.. kargo ile gelmişti tamamı... (anfi ve dvd player dahil)..
sende hangi modelleri var...ben gayet memnunum fakat ellerinde o zaman aynı renk takımdan olmadığı için değişik renklerde oldu malesef :(
center ayrı, 826V ler ayrı kalan sub ve diğerleri ayrı renk....:)
ama performans gayet yeterli ben memnunum....
bakalım tv için , yargıtaydan geldikten sonra karar, ne alacağım..ayrı bir topic açarım artık :)
kendi çapımızda sistemim buda benim panasonic 42pv500e creative gigaworks s750 ddts-100 decoder sony hdd 80 gb dvd recorder samsung vcd player(baba yadigarı) sunny 1030 sky uydu alıcısı
sağlam cihazlar yerin biraz dar gibi:))
oda L şeklinde dar kısmına koydum pc orda değil ztn bi süreliğine orda duruyo nihayetinde küçük oda haklısın
bowers wilkons kardeşim sistemin çok güzel görünüyor.Sormak istediklerim var.Pc kasasının üzerindeki ses kartı snaırım doğrumu?Birde front speakerların biraz yüksekte duruyor sanırım kulak hizasını aşmış gibi geldi bana.Biraz aşağıya doğru eğersen iyi olur bence.Birde sen oradaysan hep valla multimedia cennetindesin Tvden aç bir müzik kanalı,masandada çay demlemek için teçhizatlarda görüyorumohh donanımıda aç bak keyfine
Arkadaşlar sistemler çok güzel de, özellikler bowers wilkins'in sistemini görünce aklıma geldi bende çok istiyorum etrafımı bu hallere sokmak ama biraz kalabaıklaştımı odam tozdan sistemi göremez hale geliyorum bi süre sonra . Siz bu sistemlerin hergün tozunumu alıyorsunuz yoksa başka bi çözümümü var? Özellikler kabloların tozu inanılmaz bişey...
quote:
Orjinalden alıntı: lion_koc
bowers wilkons kardeşim sistemin çok güzel görünüyor.Sormak istediklerim var.Pc kasasının üzerindeki ses kartı snaırım doğrumu?Birde front speakerların biraz yüksekte duruyor sanırım kulak hizasını aşmış gibi geldi bana.Biraz aşağıya doğru eğersen iyi olur bence.Birde sen oradaysan hep valla multimedia cennetindesin Tvden aç bir müzik kanalı,masandada çay demlemek için teçhizatlarda görüyorumohh donanımıda aç bak keyfine
teşekkür ederim hocam öncelikle haklısın frontlar yukarda ama bilerek yapılmış bir şey eve komşu geldiğinde çocuklar mıncıklayabiliyor ondan yani:)kasanın üstündeki ses kartı evet 2 parça ses kartı biri kasanın içinde kart biride dışarda dijital bağlantılar için modelide audigy 2 zs platinium pro benim ortamım böle bi tek pc karşı duvardaydı bi süreliğine oraya koydum ben
Buda benim sistemim.Umarım beğenirsiniz.
Benim ördekleri satılığa çıkardım ama koyayım
quote:
Orjinalden alıntı: ikarahal
herkesin sistem çok güzel.. allah daha iyilerini almak nasip etsin ama üstad seninki bose duruyor.. ve çok haşin duruyor sen o sistemden sonra başka bi sistemde ki ne olursa olsun hiç bi zevk alamıyosundur bendede z 5500 ve Bose around ear var... 1 dişte olsun bose olsun
off şu boselere bak yaw bizimkide sistemmi
gerekten çok güzel sistemleriniz var arkadaşlar güle güle dinleyin allah kazalardan korusun
en güncel
x540ün kontrol paneli ordda nasıl duruyor çözemdim ama gerçekten masanı güzel düzenlemişsin güle güle kullan.
quote:
Orijinalden alıntı: ghan87
en güncel
way bea nası bi sistemmiş..
quote:
Orijinalden alıntı: mawoix
quote:
Orijinalden alıntı: ghan87
en güncel
way bea nası bi sistemmiş..
hangi sistemden bahsedion :D masaüstündeKi mi
arkadaşlar lütfen sürekli şu resimleri kopyalamyın yarım saat sürüyo sayfanın açılması