Şimdi Ara

Sistem resimlerimiz (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
10
Favori
212.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://img13.imageshack.us/my.php?image=po200903310001.jpg
    http://img13.imageshack.us/my.php?image=po200903310003.jpg
    http://img13.imageshack.us/my.php?image=po200903310007.jpg
    http://img13.imageshack.us/my.php?image=po200903310008.jpg
    http://img13.imageshack.us/my.php?image=po200903310010.jpg

böyle güzel bir başlık görünce katılmak istedim buda benim zorluklarla bir araya getirdiğim sistemim.

- 106 ekran full hd lcd tv.
    - dvd player cart okuyuculu ve hdmı bağlantı imkanı.
    - 80gb 40.saat tv'den kayıt imkanı veren pıp'li uydu alıcısı.
    - 5+1 pro logic sinema ve sound ses anfi'si
    - 5+1 ses (sound) ve sinema kabinleri.
    - playstation-3 wiriless, internet
    - logitech mx 5000 bluetooth mous klavye.

sistemimle internet, oyun, online oyun, b-ray dvd + dvd ve vcd sinema, müzik, uydudan tv kayıt ve izleme ve klavye mous2la ps3 ten oyun ve yazım işlerimi görmekteyim yorumlarınıza.

• Güzel sistem, raftaki şarjda duran mouse gözümden kaçmadı yeri çok güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: Garen Yöndem

Güzel sistem, raftaki şarjda duran mouse gözümden kaçmadı yeri çok güzel

EYWALLAH kendimce bişeyler yaptım işte o mous gerçekten kullanışlı standıda olması ayrı bi güzellik :))
  • naçizane vestl slim 10 u satıp aldığım z5500 ve diğerleri...

Sistem resimlerimiz
  • Bunlarda benim minik oyuncaklar :)

Sistem resimlerimiz

Sistem resimlerimiz
  • jamo c807 & harman kardon 3480

Sistem resimlerimiz
  • farklı açıdan

Sistem resimlerimiz
  • ARKADAŞLAR BUNLARDA BENDEN ...

Sistem resimlerimiz

Sistem resimlerimiz

Sistem resimlerimiz

Sistem resimlerimiz

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesar_ -- 23 Nisan 2009; 16:05:36 >

• lion_koc arkadaştaki anfiden geçen gün baktım çok sade kalite birşey o kabinler yetiyormu o anfiye.
    birde bi arkadaş benim resimlere el atsada gözükse ben ayarlıyamadımda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HEKTOR-NG

lion_koc arkadaştaki anfiden geçen gün baktım çok sade kalite birşey o kabinler yetiyormu o anfiye.

yetmiyor maalesef jamoların arkasında 180 watt çıkış yazıyor fakat ben sesi %80den fazla açamıyorum.Kesin patlatır yani.Zaten harman kalitesi bu bence adamlar 2X120 yazmışlar ama bana göre çok çok fazla.Hatta son eklediğim bir test var orda kaç çıkış olduğu yazıyor.

http://resim.donanimhaber.com/m_26963215/tm.htm en alta koydum oraya bak

• quote:

Orjinalden alıntı: lion_koc

quote:

Orjinalden alıntı: HEKTOR-NG

lion_koc arkadaştaki anfiden geçen gün baktım çok sade kalite birşey o kabinler yetiyormu o anfiye.

yetmiyor maalesef jamoların arkasında 180 watt çıkış yazıyor fakat ben sesi %80den fazla açamıyorum.Kesin patlatır yani.Zaten harman kalitesi bu bence adamlar 2X120 yazmışlar ama bana göre çok çok fazla.Hatta son eklediğim bir test var orda kaç çıkış olduğu yazıyor.

http://resim.donanimhaber.com/m_26963215/tm.htm en alta koydum oraya bak

doğru tahmin etmişim desene bendeki kabinlerle sendeki anfiyi bir araya getirmek lazım
    ayretten bu sayfada benim resimler var sana zahmet onları bir görünür kıl.

• arkadaşlar hoparlörün önündeki gerilmiş kumaşın ne faydası var?

sadece toz gitmesin diyemi yoksa ses açısından bi işlevi var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: thermalshock

arkadaşlar hoparlörün önündeki gerilmiş kumaşın ne faydası var?

bence tamamen tozla alakalı.
  • quote:

hoperlörleri güneş ışınlarına ve darbedeb korumaktan başka bir işe yaramazlar.Tozlanmayla alakası olduğunu düşünmüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lion_koc

quote:

hoperlörleri güneş ışınlarına ve darbedeb korumaktan başka bir işe yaramazlar.Tozlanmayla alakası olduğunu düşünmüyorum.

Sadece görsellik, ses kalitsi açısından bir faydası yok onların
  • eyw daha iyisi sizin olsun teşekkür ederim.Sistemi uygun fiyatlara aldım toplamda 5 milyar gibi rakamlara ulaştı fakat 8-9 milyarlık bir sistem bu.Şu anda jamoların çiftinin satış fiyatı 4milyar.Bu yeterli sanırım.Neyse kablo konusuna gelince bende çirkin olduğunu anladım ilave hem ses kaliteyi arttırmak için hemde görüntüyü bozmasın diye ses kartı aldım.Cihazın tam modeli : creative x-fi extreme audio 7.1 bu ses kartıyla flac kayıtları dinlemek büyük bir zevk veriyor insana.Hakikaten tam bir stereo bu

Sistem resimlerimiz

• marangozda kabin yapma işine sıcak bakmıyorum kimseyede tavsiye etmiyorum.Mesela jamo e350ye bakabilirsin.Bu sayfanın en üstünde var.Gayet güzel olduğunu duydum hiç dinlemedim ama jamo sonuçta Anfi olarakta onkyolar uyumludur onlara bakabilirsin aklımda model yok maalesef pek ilgilenmiyorum.Ama 300ytlye sonylerin anfileri var kesin onlara bakabilirsin.Ayrıca notebook çok önemli deilse pahalı bişey alma madem bütçe dar ozaman celeron işlemcili fln bak yani sadece nette takılacaksan.Kolay gelsin
  • ses kartı alma.Kesinlikle uzak dur.Ses kartının en büyük özelliği filmlerdir.5.1 7.1 yapmaya yarar daha fazla fayda sağlamaz sana.Ve o 80ytllik hoperlördende bence uzak dur.Bütçen daha üst modellere müsaade etmiyorsa şimdi alma daha iyi.Ne olduğu belli olmayan bir hoperlöre bakma zaten.Bütçen müsait olunca ismi cismi olan bişeye yönel.İki gün sonra kenara atacaksın o hopörlörü emin ol.Ayrıca buraya fazla yazı yazmak istemiyorum.Burası foto koyma topici.Sen eğer yardımcı olunmasını istiyorsan stereo sistemler bölümüne konu aç.Orda konuşulur,tartışılır bir çok kişi cevap verir.Boşuna kirletmeyelim burayı.Monster notebook fln maalesef anlamıyorum yani ilgilenmediğim için yardımcı olamayacağım.Ayrıca kendi sistemimdeki pulp fiction fotomu hiçbişeyle değişmem çünkü 1994deki cannes filmleri içerisindeki en iyi kare ödüllü bir foto bu.Elimde şebnem ferah ve metallica posterleride var.Onları canım sıkılınca koyuyorum.Onlarda çok şekil.

• Arkadaşlar, flac kayıtları nereden indirebileceğimi birisi bana pm atabilirmi. Çok aradım ancak düzgün biryer bulamadım. Burada paylaşmak yasak bari pm den öğreneyim
  • Bunlar da benden :)

Mahkemelik televizyonum ve arkadaşları :) Focaller, Marantzlar ve X2000 :)

Thumbnail olarak ekleyemedim...Link olarak geliyor malesef :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TBB -- 5 Mayıs 2009; 8:52:19 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.