arkadaşlar böyle bi sistem aldım pc den hiç anlamam/oyun için aldım sizce nasıl ?
Operating System MS Windows 7 Ultimate 64-bit CPU Intel Core i7 870 @ 2.93GHz 32 °C Lynnfield 45nm Teknoloji RAM 8,00 GB İkili-Kanal DDR3 @ 667MHz (9-9-9-24) Motherboard ASUSTeK Computer INC. P7H55-USB3 (LGA1156) 35 °C Graphics HP w1907 (1440x900@60Hz) 1280 MBGeForce GTX 570 (ASUStek Computer Inc) 34 °C Hard Drives 313GB Hitachi Hitachi HDT725032VLA380 ATA Device (SATA) 36 °C 977GB Seagate ST31000524AS ATA Device (SATA) 27 °C Optical Drives HL-DT-ST DVDRAM GH22NS70 ATA Device
gayet işinizi görecek bir süre eskimeyecek bi sistem
quote:
Orijinalden alıntı: Qujaga
gayet işinizi görecek bir süre eskimeyecek bi sistem
sisteme tek yakışmayan monitör olmuş, daha kaliteli bir monitör alınabilirmiş...
quote:
Orijinalden alıntı: kankaleo
sisteme tek yakışmayan monitör olmuş, daha kaliteli bir monitör alınabilirmiş...
Alıntıları Göster
Sistem güzel ama ne kadara aldınız ?
2400 tl/tum oyunlari ultra ayarlarda oynayabilecegim bi kasami bf3 yukledim hic kasma yok ultra ayarda
quote:
Orijinalden alıntı: alyakbaba
2400 tl/tum oyunlari ultra ayarlarda oynayabilecegim bi kasami bf3 yukledim hic kasma yok ultra ayarda
Başarılı Bir kasa SOrun yaşamassın oyunlarda Ama Monitör ArkadaşIn dediği gibi Daha iyi olabilirdİ.
quote:
Orijinalden alıntı: Zerdova
quote:
Orijinalden alıntı: alyakbaba
Başarılı Bir kasa SOrun yaşamassın oyunlarda Ama Monitör ArkadaşIn dediği gibi Daha iyi olabilirdİ.
Alıntıları Göster
sadece kasa aldım diğeri eskimişti mönitörüde değişicem önerisi olan varsa yazabilirmi 600 tl civarı
quote:
Orijinalden alıntı: hyperturk
sadece kasa aldım diğeri eskimişti mönitörüde değişicem önerisi olan varsa yazabilirmi 600 tl civarı
Alıntıları Göster
Daha iyi bir pc toplanabilir. İvy bridge işlemciler çıktı. İsterseniz daha iyisini toplayabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: İplenmemekten Bıkan Adam
Daha iyi bir pc toplanabilir. İvy bridge işlemciler çıktı. İsterseniz daha iyisini toplayabilirim.
Alıntıları Göster
Monitör sırıtıyor sanki bir tek...
quote:
Orijinalden alıntı: İplenmemekten Bıkan Adam