Şimdi Ara

sistem tamam gibi. son bi tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi tanıdığım sayesinde yurtdışından iki takım pioneer ts172c getirtmiştim. forumlarda tweeter ların problemli olduğunu okudum fakat bana çok çok makul bi fiyata geldiği için geri çevirmedim.
    yine bunları yani 2 set comp. besleyecek amfi ihtiyacım vardı. bir tanıdıktan kullanmadığı sierra sa5050 5 kanal amfiyi yine baya makul bi fiyata aldım.
    rms değerlerinden filan pek anlamam sizce bu takım nasıldır? prof değil ama kaliteli ses verdirebilir miyiz?
    son olarak bu sistem için birde sub almalı mıyım? alırsam nasıl bir sub almalıyım? fiyat aralığı 150-200 tl

• 2 takım componenti 4x50watt lık çıkışlara bağlarsın, anfinin birde sub çıkışı kalıyor, oda yanılmıyorsam 150watt rms gücünde, güzel bi Kicker Comp12 bağlayabilirsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: askvesen

2 takım componenti 4x50watt lık çıkışlara bağlarsın, anfinin birde sub çıkışı kalıyor, oda yanılmıyorsam 150watt rms gücünde, güzel bi Kicker Comp12 bağlayabilirsin..

2.el temiz kicker comp alınır yada 0 isterim dersen jbl markasına yönel...
  • kardeşim amfinin sub için verdiği rms değeri 150. ben pioneer 303f düşünmüştüm.çünkü pioneerin o modeli 150 rms. kicker in rms değeri nedir. uygun olursa o da olur
  • comp12 ninde 150watt rms
  • sierra gğzel bir amfidir pioneerin midleri de tizleri zayıf ama biraz serte dönük çalarlar sierrayla çok uyumlu olucagını duşünuyorum

amfinin sub çıkışına da kicker comp12 veya 38 cm düşünürsen comp 15 modeli olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İŞTE SON HALİYLE SİSTEM
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.