Sistem Tavsiye Alınır mı? Hazır Sistem - Fiyat = 6 bin ₺ İşlemci AMD RYZEN 5 3600 MPK 3.6GHz 35MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci Anakart ASUS PRIME B450M-K II AMD AM4 4400MHz (OC) DDR4 VGA DVI-D HDMI M.2 mATX Anakart Ekran Kartı ASUS RADEON DUAL-RX5500XT-O8G-EVO 8GB GDDR6 128bit 1865MHz OC 1xHDMI 3xDP RGB EKRAN KARTI RAM Bellek XPG 16GB (2x8GB) Gammix D30 Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram SSD SANDISK Ultra 3D 500GB NVMe M.2 SSD (2400MB Okuma / 1750MB Yazma) Kasa Performax Trinity Siyah Pencereli RGB ATX 650W 80+Bronz Kasa < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qeza42 -- 18 Ocak 2021; 4:33:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sistem Tavsiye Alınır mı?
-
-
kasa ile powerı değiştirebiliyorsan yapıştır. 600-800 tl arası avantajın olabilir.
-
Kasa ATX 650W 80+Bronz Kasa idare etmez mi sence sorun çıkarır mı?
Full Hd Monitör ile kullanacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
parçaları ayrı ayrı alırsanız çok daha ucuza gelecektir, akakçe'ye bakın.
ayrıca o powerın ne olduğu belli değil, dediğim şekilde ayrı ayrı alırsanız artan paraya daha kaliteli power alırsınız
-
parçalar yazılı ben hesapladım bulamadım daha ucuza varsa parça parça alayım Bu hazır sistem 6 bin ₺ istiyorlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: qeza42parçalar yazılı ben hesapladım bulamadım daha ucuza varsa parça parça alayım Bu hazır sistem 6 bin ₺ istiyorlar
sizin alacağınız sistem bu sanırım. ben verdiğiniz linklerdeki fiyatları toplamıştım o yüzden çok pahalı gelmişti. fiyatı iyi ancak dediğim gibi power ile ilgili bir bilgi vermemişler kasa ve powerı çıkarma ya da değiştirme şansınız yok sanırım
-
Aslında niyetim İntel i5-10400F ve Nvidia 2060 Super almaktı ama ekran kartı bulunmadığı için bu kasaya yöneldim
Değiştirme şansım yok güncelleme yapmadan 4-5 yıl kullanmak istiyorum Kasa markası
Performax Trinity 650W diye geçiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qeza42 -- 18 Ocak 2021; 22:16:23 > -
Kasa ve psu nedir belli değil, boş kasa mesh panelli + markalı Fsp, Highpower gibi bir ürün alın 600w 80+Bronze yeterli gelir.
Seçtiğin B450 anakart ise gereksiz derece de pahalı.
-
Hazır sistem parçaları değiştiremiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X