Şimdi Ara

Sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir bilgisayara ihtiyacım var(zira internet cafelere para yedirmek koyuyor insana!). Bütçem 3000 tl. Gta V, Watch Dogs gibi oyunları kasmadan oynatsı yani medium ya da hight'ta oynatsın (mümkünse). Yani belirtmek istediğim 3000'tl lik bütçe ile sağlıklı bir bilgisayar. Arkadaşlar kusura bakmayın ilk defa toplama bilgisayar alacağımdan dolayı sizden yardım istedim.
    (MONİTÖR DÂHİL)
    Şimdiden hepinize teşekkürler.
    Eğer çok büyük bir fark olacak ise bütçeyi 3500 tl'ye kadar çıkartabilirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla bütçe çıkarsa diye topluyorum Monitör fiyatı uygun 2 ms zaten bütçede pay bıraktım daha iyisi alınabilir .Fiyatlar sinerjiden

Kasa az daha kaliteli yapılabilir üstüne ssd eklenebilir (opsiyoneldir ssd fps artırmaz)
     Sistem tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 24 Nisan 2015; 16:54:41 >
  • facel4 F kullanıcısına yanıt
    değil bu hazır sistemlerin hiç biri değil zaten

ekran kartı düşük i7 olmasına bakma 2010da çıkmış
  • Tavsiyen için sağol...

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Valla bütçe çıkarsa diye topluyorum Monitör fiyatı uygun 2 ms zaten bütçede pay bıraktım daha iyisi alınabilir .Fiyatlar sinerjiden

Kasa az daha kaliteli yapılabilir üstüne ssd eklenebilir (opsiyoneldir ssd fps artırmaz)
     Sistem tavsiyesi

Bir de bu sistem pek bir makul geldi bana; Dengeli bir sistemdir değil mi? zira çok örneğini gördük anakartı yanan vs.

• Vforvendettae kullanıcısına yanıt
    Nasıl anlamadım dengesiz sistemden kasıt nedir?

Anakartı yakmak büyük bir başarıdır açıkcası.

Overlock yapılmayacak sistem için herşeyiyle yeterli bir sistem zaten işin içine oc girince işlemci K serisi anakart z97 serisi kaliteli olacak fiyat baya yükselir.

parçalar birbiri ile uyumludur Psu yeterlidir

Kasa 4 fan var diye tavsiye ediliyor (kontrolcüde var) bütçeyi sarsmayacaksa daha kaliteli malzemeli corsair 200r yapılır o kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem tavsiyesi (50000TL)
    2 yıl önce açıldı
    Hazır Sistem Tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Sistem Toplama Önerisi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Overlock yapılmayacak sistem için herşeyiyle yeterli bir sistem zaten işin içine oc girince işlemci K serisi anakart z97 serisi kaliteli olacak fiyat baya yükselir.

Kasa 4 fan var diye tavsiye ediliyor (kontrolcüde var) bütçeyi sarsmayacaksa daha kaliteli malzemeli corsair 200r yapılır o kadar.

Tamam, sağol. Bir kaç yere danıştım tavsiye ettiğin sistemi onlarda onayladılar. Yani şuan alternatifim tavsiye ettiğin sistem.

• quote:

Bende öyle düşünüyorum haklısınız hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.