Şimdi Ara

SİSTEM TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben 2500-2700 tl civarında bir sistem toplamak istiyorum (sadece kasa)
    bu parçalardan falan fazla anlamam o yüzden tecrübeli insanlara danışmak istedim
    oyun amaçlı kullanmak için giriş-orta seviyede bir bilgisayara ihtiyacım var

ben işlemci olarak: Intel Core i5 6500 Soket 1151 3.2GHz 6MB Önbellek 14nm
    ekran kartı olarak da: MSI R9 380 GAMING 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12

yi uygun gördüm en önemli 2 parça bunlar oldugu icin bu ikisi üzerine yoğunlaştım sizin de tavsiyeleriniz varsa bekliyorum

teşekkürler

•  SİSTEM TAVSİYESİ
    Tam 2700 lira :)

//edit

Ekran kartını 4GB olan modelini alman daha mantıklı olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meniz -- 11 Ağustos 2016; 17:22:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcakir0696

arkadaşlar ben 2500-2700 tl civarında bir sistem toplamak istiyorum (sadece kasa)
    bu parçalardan falan fazla anlamam o yüzden tecrübeli insanlara danışmak istedim
    oyun amaçlı kullanmak için giriş-orta seviyede bir bilgisayara ihtiyacım var

ben işlemci olarak: Intel Core i5 6500 Soket 1151 3.2GHz 6MB Önbellek 14nm
    ekran kartı olarak da: MSI R9 380 GAMING 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12

yi uygun gördüm en önemli 2 parça bunlar oldugu icin bu ikisi üzerine yoğunlaştım sizin de tavsiyeleriniz varsa bekliyorum

teşekkürler

SİSTEM TAVSİYESİ

Gözün kapalı al derim.

• umut_baris kullanıcısına yanıt
    Guzel sistem tesekkur ederim ve bi sorum olacakti bu sinerji guvenilir midir bi sorun cikar mi parcalar gerçekten cok uygun fiyata parcalari ordan alip kendim toplamayi dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcakir0696

Guzel sistem tesekkur ederim ve bi sorum olacakti bu sinerji guvenilir midir bi sorun cikar mi parcalar gerçekten cok uygun fiyata parcalari ordan alip kendim toplamayi dusunuyorum

Gayet güvenilir. Kasaları gerçekten düzgün topluyorlar, kablolamalar falan gayet derli toplu oluyor.
  • İncehesap bu aralar çok dikkatimi çekti hocam, akakce ve dh gibi birçok yerde de reklamları var okuduğum yorumlarda sözlük yorumları gibi hep olumlu. Sistemin parçalarını oradan alırsanız daha ucuza da alabilirsiniz.

Örneğin i5-6400 605 tl incehesap ta.
    Msı h110m pro vd 181 tl
    850 evo 250 gb 295 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hazır Sistem Tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Güncel Sistem Tavsiyesi
    geçen ay açıldı
    Sistem Tavsiyesi
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.