Bildirim
sistem tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Uyumlu değil -
teknobiyotik itopya gibi yerlerden hazır kasa alın incelemeleri oluyor yayıncı youtuber veya amacınızu sitedekilere söyleyin yardımcı olurlar ordan burdan parça almışsınız bu işi böyle olmuyor maalesef bilen birinden yardım alın -
Bütçen nedir? Biz yapalım sen yapma istersen masaüstü sisteme laptop rami filan seçmişsin :) -
yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.. konu hakkında tahmin edeceğiniz üzere yeterli bilgim yok.. yaklaşık 14 yıllık casper marka masaüstü bilgisayarımı günümüz koşullarına biraz olsun yaklaştırabilmek maksadım..ayrıca çok üst düzey olmayan birkaç oyunu oynayabilmek.. bin-binbeşyüz civarı bir bütçe ile bir şeyler yapabilirmiyim sizce ? -
1500tlye 2. El sistem tercih etmen daha mantıklı olur şuan sıfır en kotu ekran kartı 600 650tlquote:
Orijinalden alıntı: areano
yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.. konu hakkında tahmin edeceğiniz üzere yeterli bilgim yok.. yaklaşık 14 yıllık casper marka masaüstü bilgisayarımı günümüz koşullarına biraz olsun yaklaştırabilmek maksadım..ayrıca çok üst düzey olmayan birkaç oyunu oynayabilmek.. bin-binbeşyüz civarı bir bütçe ile bir şeyler yapabilirmiyim sizce ? -
teşekkürler Emre Dylan.. -
Ikinci el bolumunden Fx83xx serisi islemci, uygun anakart ve rami 600-900 lira araliginda bulabilirsiniz, ilanlari gezerseniz set olarak satilan urunleri tercih edersiniz, calisan pc den sokulen parca oldugu icin uyumluluk sikintisi olmaz. Uzerine GTX 760 veya GTX 960 ayarinda bir ekran kartini 400-600TL bandinda bulabilirsiniz. Elinizde Kasa-PSU-HDD varsa kisa vadede idare edersiniz, sonrasinda guzel bir SSD ve saglam minimum 450w bir psu ile guncelelrsiniz. Size toplam maliyeti maksimum 1500 lira olur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X