topladığım sistem bu; öyle herşey son model olsun istemiyorum beni 3-4 sene idare edecek bi sistem lazım. son çıkan oyunları oynuyacağım ve programlarla uğraşacağım(divx mp4 çevirileri falan filan).değiştirmem gereken bi ürün varsa yada daha iyi daha ucuz bi ürün falan tavsiyelerinizi bekliyorum. not:kasada kararımı vermedim.
bu ekran kartıyla şimdiki oyunları bile zor oynarsınn... akıcı oynamak için en az 8800gt ayarı bişey al..yalnız 1-2 ay beklersen yeni chipli kartlar çıkacak... anakart olarak da msı p35 seçersen daha memnun kalırsın..
8500gt ne arıyor orada?
paranın cogunu işlemciye ve hdd ye ayırmıssın bence hdd yi 250GB yap işlemciyide E8400 yap artan paraylada AXLE 8800gt al en iyisi bu
bu ekran kartı hiç ama hiç olmamiş işlemcı tercıhın güzel oc yaptıgın zaman bıde 8800 gt al koşeyı donersın
dediklerini düşündüm işlemciyle ekran kartını değiştirdim. 8800 ekran kartı hem bana fazla gelir oyun hastası falan değilim hemde 350 400 ytl arasında.onun yerine 270 ytlik kart aldım özellikleri aynı sayılır.
9600gt yerine hemen hemen aynı fiyattadik AXLE 8800GT yi tercih etseniz daha iyi olur fiyat artarsa HDD den kısın