Şimdi Ara

Sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni sistem toplayacağım.. aşağıdaki ürünleri almayı düşünüyorum.. uyum sorunu olur mu... ya da daha iyi önerisi olan var mı

1) POWERCOLOR HD5770.........................304 TL
    2) AMD ATHLON II X4 630........................196 TL
    3) ASUS M4A785TD-M EVO.......................198 TL
    4) 2x HI-LEVEL 2 GB DDR3 1600MHz.........240 TL (x4 630 işlemci 1333Mhz e kadar destekliyor diye biliyorum, 1600Mhz lik bu ramler çalışır mı?)

fiyatları netsipariş sitesinden aldım... her türlü tavsiyeye açığım arkadaşlar yardım edin...

• sanirim bu sistem seni 5 yıl idare eder :)
  • Ramler çalışır tabiki.Ama biostan 1600mhz'yi girmezseniz 1333mhz olarak çalışır.
    Sistem güzel.Eğer overclock yapacaksanız td-V evo alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KızılejdeR

Ramler çalışır tabiki.Ama biostan 1600mhz'yi girmezseniz 1333mhz olarak çalışır.

kesinlikle oc yapacağım fakat kasa micro-atx (nox cube) o yüzden td-m seçtim... bunun oc potansiyeli daha mı az?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mx440

quote:

Orijinalden alıntı: KızılejdeR

Ramler çalışır tabiki.Ama biostan 1600mhz'yi girmezseniz 1333mhz olarak çalışır.

kesinlikle oc yapacağım fakat kasa micro-atx (nox cube) o yüzden td-m seçtim... bunun oc potansiyeli daha mı az?

Min-atx olan evoda faz sayısı 4+1, V-evoda bu sayı yanlıs hatırlamıyorsam 6+2 ve soğutucular biraz daha fazla bu yüzden biraz daha iyi oc olabilir.
    Sizin kasanızın elverdiği en iyi min-atx'lerden secmiş olduğunuz model,bu yüzden pek kafanıza takmaya gerek yok bu oc konusunu.Cok fark etmez.
  • @HiqhWoltage
    fazların etkisi nedir anakartta?
    bazı anakartlarda usb 3.0 özelliği var bu çok önemli mi günümüz için.. yoksa geleceğe yatırım mı?

bu arada "ASUS M4A785TD-M" hiçbir sitede kalmamış.. stoklarda yok... bunun yerine "MSI MSI 785GM-E51" buldum.. özellikleri aynı gibi fiyatıda 140 tl bu anakartı önerir misiniz arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi br.szr -- 4 Nisan 2010; 18:28:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem tavsiyesi (50000TL)
    2 yıl önce açıldı
    Hazır Sistem Tavsiyesi
    geçen ay önce açıldı
    Güncel Sistem Tavsiyesi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.