Şimdi Ara

SİSTEM TAVSİYESİ(BÜTÇE:2000 TL MAX)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler benim bilgisayar toplama açısından fazla bir bilgim yok.Tüm parçalarını Vatan Bilgisayar'dan bulabileceğim,parçaları birbiriyle uyumlu olan ve max fiyatı 2100'ü geçmeyecek bir sistem önereblir misiniz?Çok teşekkür ederim şimdiden.EDİT:Ana planım yeni çıkan oyunları medium'da 60 fps ya da i

• dederkes12 D kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ssdli vs ssdsiz 2 sistem sunuyorum ssdli olanı almanı şiddetle tavsiye ederim. ssdli sistem pahalı geliyorsa sistemdeki ssdyi bu ürünlehttp://www.vatanbilgisayar.com/ocz-120gb-trion-150-serisi-sata-3-0-ssd-550mb-okuma-450mb-yazma-.html değiştirip 2100 liranın altına alabilirsin sistemi ama 240 gb kapasiteli olanı almanı tavsiye ederim 120 yetersiz çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tristan23 -- 18 Temmuz 2016; 19:48:42 >

• Herhangi bir uyum sorunu yaşamam değil mi ? Bu arada çok sağol kardeşim.
  • yukarıda ki yorumda atılan sistem iyi. Belki diğer parçalar daha düşük tutularak az biraz farkla gtx 960 lı denenebilir.
  • dederkes12 D kullanıcısına yanıt
    Hiçbir uyum sorunu yaşamazsın kardeşim.
  • lalala25 kullanıcısına yanıt
    Hocam 960 ile 950 arasında 180 lira fark var ve bence bu farka değecek performans farkı yok. Arkadaş biraz o.c. yaparsa ekran kartına aradaki farkı kapatır ancak 960 alırsa sistemde SSD olmayacak ve bu da çok büyük bir eksik zira günümüzde SSD standart sistem parçası haline geldi diyebiliriz.
  • Tristan23 kullanıcısına yanıt
    dederkes12 D kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle ssd önemli fakat uygun fiyatlı sistemlerde ssd fazla masraf çıkarıyor. Bana kalırsa ssd nin en az 2 yılı daha var yaygınlaşıp ucuzlaması için. Şuan ki hali ile çok pahalılar ve 2500 tl altı sistemlerde ssd için ekran kartından yada işlemciden kısmak gerekiyor. Arkadaşın amacı zaten en az mediumda 60 fps oynamakmış, ssd çıkarıp ekran kartını 960 yapması daha iyi olur oyun için.
  • lalala25 kullanıcısına yanıt
    Hocam 950 ile 960 arasında perdormans farkı çok fazla yok. Afterburnerdan yapılacak ufak bir oynama ile bence aradaki fark kapanır. Gtx 950 1080p de çoğu oyunu 60 fpsde oynatıyor bundan dolayı 170 180 lira fazladan verip 960 almaktansa o parayla ssd almak bana makul geliyo çünkü gerçekten hddye göre büyük bir fark yaratıyor. Alışan insan içinde vazgeçilmez oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.