Şimdi Ara

sistem tavsiyesi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    amd 3200+ s939
    epox 9npa ultra
    feel hurricane 460 kasa
    kingston 512 ddr400
    128 mb wınfast 6600gt
    seagate 8o gb sata...

özellikle anakart ve ekran kartı konusunda kararsızım. diğerlerinde pek sorunun yok. fiyatı biraz daha düşürmek istiyorum. yorumlarınızı bekliyorum.

• kardeş feel kasa çok kalitesiz tavsiye etmem ona vereceğin paraya aopen veya asus alırsın bunların psu ları ve malzemeleri gerçekten kaliteli. birde ram 512*2 olursa mükemmel olur
  • evet ram 2*512 ddr 400 olursa iyi olur . almışken nasıl olsa , ram fiyatlarıda ucuz ...
  • Bence ram biraz yetersiz
  • yalnız bu fiyata daha iyi bir iki adet 12cm fana sahip kasa biliyorsanız söyleyin. peki asus veya aopenlerde bu kadar soğuk olur mu?

• AMd yi salla intelden Şaşma

tavsiyem Kingston 2*512 400

Asus P5 gd1 pro:

İnt LGA 775 3,0

Sgeate 120 gb HDD sata 120 daha stabil çalışr şu an piyasadaki 80 ler kısıtlanmı disk yani daha yüksek ama 80 gösetiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesikbaba -- 8 Mayıs 2005, 15:23:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kesikbaba

AMd yi salla intelden Şaşma

tavsiyem Kingston 2*512 400

Asus P5 gd1 pro:

İnt LGA 775 3,0

Sgeate 120 gb HDD sata 120 daha stabil çalışr şu an piyasadaki 80 ler kısıtlanmı disk yani daha yüksek ama 80 gösetiyor.

Sen bu adama uyarsan pişman olursun bende söylemesi ..

Arkadaşım seçtiğin sistem güzel.AMD'den şaşma.Yanlız diskini biraz daha yüksek tut.En az 120 gb olsun.İlerde 80 gb yetmeyebilir.
    Ayrıca ekran kartı güzel.Bence iyi bir seçim.Dostum birde imkan varsa ramlerini 512x2 Twinmos al.
  • soguk ve kaliteli bir kasa tavsiyesi bekliyorum lütfen. 80-90 dolara kadar verebilirim
  • ANAKART ASUS AL KARDES.... DİGERLERİ İİ ASUS A8NF SLI PCI EXPRES..
  • birader 50 doalra aerocool aeroengine veya jetmaster var
    bu kasanın aynısı hem daha kaliteli hem de güç kaynaksız
    içine artan parayla adam gibi psu alırsın feeldekiler iyi değilmiş kullananlar diyo
  • Revenger +1

quote:

Orjinalden alıntı: RevengeR

birader 50 doalra aerocool aeroengine veya jetmaster var
    bu kasanın aynısı hem daha kaliteli hem de güç kaynaksız
    içine artan parayla adam gibi psu alırsın feeldekiler iyi değilmiş kullananlar diyo

350-400 watt FSP veya TAGAN ile gayet iyi güzel bir kasaya sahip olursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baranmehmet884

soguk ve kaliteli bir kasa tavsiyesi bekliyorum lütfen. 80-90 dolara kadar verebilirim

AOPEN H600B daha güzel yakişir o sisteme ayrica 65 $ + kdv çok iyi bir kasadir ve gerçektende sağlam ve soğuk
  • Feel Hurricane
    +Sogutmada Aopen dan daha basarılı
    +Pencereli, Fan Kontrolü mevcut
    -PSU su kalitesiz, muhakkak degismesi gerekir orta halli bir sistem icin.
    -On kısımda asırı tozlanma meydana geliyor, bu tozu belli sık aralıklarla kasadan uzaklastırmak gerekiyor, yoksa on kısımdaki fan gurultu yaratıyor.
    -Kinder sürpriz yumurtadan çıkmıç bir oyuncak gibi görüntüsü var, çok janjanlı ancak hoş degil.
    -Extra psu almak zorunda kalmak gibi masraf cıkartıyor.Dolayısıyla pahalıya kacıyor

Aopen
    +PSU su kendini ispatlamış ve kaliteli FSP marka psu.
    +Psu almak gibi extra masraf yapmak gerekmiyor.
    -Arka kısımdaki fan gürültü yapabiliyor, modifiye isteyebiliyor sesin azalatılması için.
    -Sogutma olarak basarılı ancak Feel Hurricane kadar degil.
    -Cok klasik goruntusu var
    -Fan kontrol unitesi gibi extra ozellikleri yok.

Bunlar forumlardan aldıgım izlenimler.ben Feel hurricane + psu seklinde almayı dusunuyorum, sogutmayı suan icin onplanda tutuyorum.

• peki ben aopen h600 veya asus ta250 ye karar verdim ama bunlara sonradan nasıl fanlar takılabilir( büyük küçük) etkili olur mu?
  • Bence ekran kartı olarak ati 9800 al derim çok saglam bişi..Kasaya gelince...Ben thermaltake sViking kullanıyorum çok memnunum sanada öneririm...çift fanlı önde fanların hızını ayarlamana yarayan dügmeler vargörünüşü şık ve pencere tipi..modifikasyon yapmaya çok uygun...
  • haklısın ben de önce o kasayı begenmiştim ama psu suz olduğu için çok pahalı geliyo. yinede tekrar düşünecem saol...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.