Şimdi Ara

Sistem tavsiyesi Max 2700

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar fotoğrafta gördüğünüz sistemi toplamayı düşünüyorum vatanın arayüzünde 2800 gözüküyor fakat başka yerden alırsam parçaları 2700 civarı.Sistem hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum sizce i3 6100 multiplayer oyunlarda csgo bf3-4 gibi gibi oyunlarda bana sıkıntı çıkarırmı izlediğim benchmark videolarının çoğusunda 380x ile gayet başarılı anakartı z serisi seçmemin nedeni ise yazın işlemciyi değiştiricek olmam sizce bunu yapmalımıyım ? i3 6100 beni yarıyolda bırakırmı cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
     Sistem tavsiyesi Max 2700

• 6100 su anlik kullabilabilir.Zaten yaza işlemci degistirecekmissiniz.Coklu islemci isteyen oyunlarda yetemeyebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • H110M-PRO VD / B150M Bazooka
    i5 6400/6600
    R9 380X
    8 GB RAM
    1 TB WD Blue
  • ilkerakcali İ kullanıcısına yanıt
    Sectigin monitor sıkıntili sadece analog vga arayuzu var duzgun bir yatirim olmaz bu devirde en az dvi monitor olmali

ceviriyle kullanirsin belki ama bir takim dalgalanma gibi sorunlar yasanabilir

• 6500
    msi 960
    b150m
    1tb
    8gb ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjarumBlack- -- 27 Mart 2016; 22:31:26 >
  • Islemciyi degistiriceksen uygun gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axwell. -- 28 Mart 2016; 1:44:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1500 TL Oyun Sistem Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.