Şimdi Ara

SİSTEM TAVSİYESİ VE MARKA KONUSUNDA YARDİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SİSTEM TAVSİYESİ VE MARKA KONUSUNDA YARDİM
    Üstteki sisteme alttaki parcalari ekledim ve toplam 5700 tl'lik bi sistem kurdum ancak markalar konusunda şüpheye düştüm. PC toplama konusunda kendime pek guvenemedigim icin bilen birileri bana marka konusunda görüş belirtebilir mi? Markalari daha bilinen markalarla degistirmenin artısı var mıdır? varsa nedir?

Sistem Orta Seviye Programlamada ve oyun oynarken kullanılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nildessperandum -- 12 Mayıs 2020; 18:46:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alacağın sistem aşağıdaki gibidir.

3600 işlemci de ısrarlıysan bütçeni 500 TL kadar artırıp 6kya çıkman gerekecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

Alacağın sistem aşağıdaki gibidir.

3600 işlemci de ısrarlıysan bütçeni 500 TL kadar artırıp 6kya çıkman gerekecek
    Teşekkürler fikrin için. Peki marka konusunda bana ne diyebilirsin?
  • nildessperandum kullanıcısına yanıt
    Marka takıntınız olmasın etkin bir araştırma ile fiyat performans ürünlerine yönelin belirtilen sistem marka olarak geri bir sistem değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

Marka takıntınız olmasın etkin bir araştırma ile fiyat performans ürünlerine yönelin belirtilen sistem marka olarak geri bir sistem değildir.
    Peki bu sistemi soğutmak için ekstra fan almam gerekir mi acaba?
  • nildessperandum kullanıcısına yanıt
    r5 1600 de gerek yok stock soğutucu iş görür fakat R5 3600 modeline yükseltme yapacaksanız onun stock soğutucusu slim format olduğu için yer yer sıcaklık yakınmanız olabilir harici 200-300 TL lik soğutmalara yönelebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE LoSt -- 13 Mayıs 2020; 10:8:0 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Multimedya Önerisi ve Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.