MSI GP76 Leopard laptopumda video izlerken rastgele yerlere ekran kayıyor, siyah çizgiler oluyor. Ne yapmalıyım?
Monitör dp 1.2 destekliyor Ekran kartı 1.4 Yardım!
Arkadaşlar monitör olarak dp 1.2 destekleyen bir monitör alacağım. Ancak ekran kartım 1.4'e kadar çıkabiliyor. Kablo olarak 1.2 mi kullanmalıyım yoksa 1.4 mü? 1080p 144Hz olarak kullanacağım için aslında 1.2 dp yeterli ancak piyasada 1.4 kablo bulmak daha kolay. O yüzden eğer 1.4 kablo kullanılabiliyorsa onu almayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
RAM'imi kendi hızına bile çıkaramıyorum! YARDIM
James Donkey marka monitör alınır mı?
|
EKTEKİ SİSTEME GÖRE PSU ÖNERİSİ ACİL!!!
|
|
|
2 gün önce TurkNet'e geçtim, Türk Telekom ekibi gelip ankastre kutusundan bağlantıyı sağladı, ben de bir elektrikçi çağırarak kutudan modem'e kadar ki olan kabloyu çektirdim. Kendim modemden manuel kurulumu yaptım, ve şu anda internet var gibi geliyor ancak telefondan Wi-Fi'ı açınca ünlem işareti çıkıyor(internet olduğu halde). Ve discord uygulamasına da bağlanamıyorum. İndirme yaparken sorun yaşamıyorum 4mbit/sn indirme hızım var ama sağ altta internet erişimi yok yazıyor.
Ayrıca TurkNet'in istediği belgeleri hala yollamadım.
İşletim Sistemi:Win 7
Modem:Zyxel VMG3312-B10B
SİSTEM TAVSİYESİ VE MARKA KONUSUNDA YARDİM
|
R5 3600 || B450 Gaming Plus Max || Vulcan TUF 3600Mhz CL19 || GTX 1660 Super || Corsair CV650 || XPG Invader || SX8100 512GB || |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 45
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 5.458 (Bu ay: 42)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware