Şimdi Ara

Topladığım bilgisayar sistemini tamamlayamıyorum bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gigabyte GTX 1660 Super Gaming 6GB 192Bithttps://www.incehesap.com/gigabyte-gv-n166sgaming-6gd-geforce-gtx-1660-super-6gb-gddr6-192bit-dx12-gaming-oyuncu-ekran-karti-fiyati-45785/

AMD Ryzen 5 3600 aldım
    Geri kalanını nasıl uyumlu toplayabilirim. Hangi kasayı kullanmalıyım bilmiyorum.
    Bilgili arkadaşları konuya beklerim.

• bütçeniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xGlorfindel

bütçeniz nedir?
    5000-5500 daha harcayabilirim sanırım.
  • nildessperandum kullanıcısına yanıt
    anakart olarakMSI b450 gaming plus max 900tl

crucial ballistix 3000mhz cl15 2x8 ram 650tl (3700-3800mhze kadar oc oluyor)

depolamayi 240gb veya 480gb nvme ssd + 1tb harddisk alırsınız

kasa olarak mesh panelli zevkinize göre bir kasa bakabilirsiniz ben kasaya cok para harcama taraftarı değilim. dark guardian serisine bakabilirsiniz.

güç kaynağı olarak da high power markası f/p oranı iyi gibi duruyor. 600watt 80+ bronze sertifikalı bir güç kaynağını alabilirsiniz tam ismi aklımda değil. veya imzamdaki güç kaynağını alabilirsiniz

5500tl filan tutmaz bu saydıklarım. 3600+1660 superli sisteme daha fazlasına gerek yok diye düşünüyorum. ileride ekran kartı upgrade etme ihtimaline karşın güç kaynağını 750w gold alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xGlorfindel -- 25 Haziran 2020; 23:24:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xGlorfindel kullanıcısına yanıt
    açıkcası ben de sizin sisteminizde olan GEIL 3000Mhz amd edition almayı planlıyordum. İkisi arasındaki fark nedir?
    Ayrıca sizin power supply'ınız o Watt'a ve verimliliğe göre fazla ucuz değil mi?
  • nildessperandum kullanıcısına yanıt
    benim psudan alan çok oldu forumda, sıkıntı yaşayan görmedim, benim de sıkıntım olmadı. arada bir tuhaf sesler çıkarıyodu ama düzeldi kendiliğinden.

ram olarak bahsettiğim ramler boyundan büyük işler yapıyor. fiyatına göre çok kaliteli. benim ramlerden de memnunum ben ama mesela benimkiler en fazla 3333mhz cl16 oldu oc ile. ballistixler 3700-3800mhz cl16 çalışabiliyor oc ile. forumda epey konu var bakabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.